Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zmiana postaci z RR na wtórnie
(19-05-2026, 14:45)Akinom napisał(a): Bo to by trzeba było rezonans robić w momencie, w którym coś się dzieje. Wtedy może by cokolwiek wyszło. Niestety to jest nierealne. No, chyba, że prywatnie. Ale to bez sensu. A stopy masz takie jakby nie swoje?

Nie. Raczej tak jakbym miała założone stopki które mi tak dziwnie mrowieja. Od tygodnia tak mam , nie mam tak cały czas, że 24h na dobe ale często, raz mocniej, raz słabiej, potem jest ok. Ale wcześniej takich objawów nie miałam. Za tydzień mam wizytę. 

Ja aktualnie biorę zeposia i nawet pytałam lekarza czy te moje ciągle nowe objawy ( o ktorych mówiłam wcześniej) kwalifikują się do zmiany leku ( ciągle mało o tym wszystkim wiem). To lekarz stwierdził że raczej nie, bo to są objawy SM a nie rzuty. Sama nie wiem..mam się upierać? Nie wiem co mam robić, czy naciskać na zmianę leku czy nie.
Objawia mam dużo różnych ale według lekarza miałam 1 rzut. Zmian w mózgu mam mniej niż 10 - dokładnej liczby nie podaja

Ale na bank od diagnozy jest inaczej w sensie gorszej. Na początku miałam tylko delikatne parestezje a potem wiele innych objawów się przykleiło.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
zmiana postaci z RR na wtórnie - przez agula - 18-05-2026, 16:18
RE: zmiana postaci z RR na wtórnie - przez Akinom - 19-05-2026, 04:40
RE: zmiana postaci z RR na wtórnie - przez Agula123 - 19-05-2026, 13:18
RE: zmiana postaci z RR na wtórnie - przez Akinom - 19-05-2026, 14:45
RE: zmiana postaci z RR na wtórnie - przez Agula123 - 19-05-2026, 19:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości