17-08-2017, 18:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2017, 18:52 przez Karolina B..)
(17-08-2017, 15:54)Monika napisał(a): Cześć Karolina. Super, że tak świetnie znosisz chorobę!Każdy taki przykład (a jest ich naprawdę duuuuuużo!) jest na wagę złota i daje nadzieję wielu osobom, które zaglądają tu zaraz po diagnozie i są przerażone nową chorobą.
Jesteś w programie lekowym?
Link do ankiety możesz zamieścić tu, mamy specjalny dział dla studentów: http://www.stwardnienierozsiane.info/for....php?fid=9
Cześć Monika
Właśnie wiem, że takie informacje są ważne i trzeba się tym dzielić. Spotkałam raz Pana w poradni dla chorych na sm, był zaraz po postawieniu diagnozy i opowiedziałam mu jak to wszystko wyglądało u mnie i był mile zaskoczony. Ludzie jak słyszą o tym, że jestem chora to nie dowierzają, ponieważ świadomość tego czym jest sm i jak może przebiegać jest dalej niewielka. Raz kolega zapytał mnie czy nie przeraża mnie fakt, że mogę umrzeć?! pomylił naszą chorobę ze stwardnieniem zanikowym bocznym. I tak jestem w programie nieprzerwanie od 8 lat chyba. biorę Avonex od samego początku. i dziękuje za info o dziale dla studentów.

(17-08-2017, 18:01)hela napisał(a): WypełnioneWitaj na forum
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziękuję!