Dzień dobry wszystkim
chciałam zapytac czy rogal23 wysłał któremuś z was te ćwiczenia, przeanalizowałam wątek i widziałam ze nadmienił że wrzuci jakies cwiczenia ale na forum tego nie znalazłam ... Ja obecnie nie pracuje wiec tez staram sie cwiczyc codziennie zaczynam na steperze skretnym , bardzo fajna rzecz i tak w 16 min robie 1000 powtórzen i pozniej jakies cwiczenia rozciagajace i co tam sama sobie wymysle , wszystko zajmuje mi 30 min . Pisaliscie też o tych tasmach chyba warto je kupic ... ?
Zorientowałam sie troche z tymi tasmami i jakie polecacie bo widze ze sa rozne ?? A czy ktos używa do cwiczen tej ,poduszki z kolcami , fachowo nazywa sie poduszka sensomotoryczna ???
chciałam zapytac czy rogal23 wysłał któremuś z was te ćwiczenia, przeanalizowałam wątek i widziałam ze nadmienił że wrzuci jakies cwiczenia ale na forum tego nie znalazłam ... Ja obecnie nie pracuje wiec tez staram sie cwiczyc codziennie zaczynam na steperze skretnym , bardzo fajna rzecz i tak w 16 min robie 1000 powtórzen i pozniej jakies cwiczenia rozciagajace i co tam sama sobie wymysle , wszystko zajmuje mi 30 min . Pisaliscie też o tych tasmach chyba warto je kupic ... ?Zorientowałam sie troche z tymi tasmami i jakie polecacie bo widze ze sa rozne ?? A czy ktos używa do cwiczen tej ,poduszki z kolcami , fachowo nazywa sie poduszka sensomotoryczna ???