25-09-2017, 06:48
Witam,potrzebuję jakiejś rady,bo nie wiem co się dzieje i czy dziś np.wziąsc tabletkę.Po rocznej przerwie zaczęłam znowu brać tabletki antykoncepcyjne Vibin.wczoraj wzięłam piątą.Stosowalam je kiedyś ponad rok i nie miałam żadnych skutków ubocznych,ani złych objawów.Wczoraj wieczorem zdretwiala mi noga,ledwo doszłam do domu.Teraz nie wiem czy to przez tabletki,czy przez przeziębienie (ostatnio mocno się przeziębilam,wieczorem podnosi mi się temp.ciała,ogólne rozbicie.ostry katar,kaszel ).czy uaktywniła sie sm.W tym roku,po takiej dlugiej przerwie wciąż coś mi jest..ogólnie nie najlepiej się czuje,mam wciąż zawroty glowy,na to biore betaserc.problemy ze wzrokiem,czasami mam takie wrażenie jakbym się ,,bujala"nogi miękkie jak na sprężynach,trzęse się,nie wiem jak to określić,Wczoraj dodatkowo zdretwiał mi tył glowy,szum w uszach,ale to akurat często mam.Do neurologa i ginekologa dopiero idę na początku października.Co robić?czy wziąć dziś kolejną tabletkę anty?,by nie przerywać jednak antykoncepcji.Czy możliwe jest,aby teraz źle na mnie działaly i pogarszały sm?-choroba zdjagn.w2012r.Proszę o jakieś rady