27-05-2016, 18:32
Awki - Tak, jak napisała Monika - skupcie się na działaniu. I na zdobyciu jak największej wiedzy na te tematy. Wtedy nie będziecie wierzyć w to, że może być lepiej. Będziecie to WIEDZIEĆ. To bardzo znacząca różnica. Teraz oczywiście macie okres szoku i wątpicie we wszystko. Ale kiedy zaczniecie działać, to strach i wątpliwości mocno zbledną. No i przyszłość też zacznie lepiej wyglądać. 
Luci - Jeżeli będziesz tonąć, to nie zaczniesz walczyć. bo wytworzysz polaryzację kojarzącą się z agresją? Oczywiście, możesz ustawić się w roli ofiary i opuścić ręce, ale nie doradzaj tego innym, proszę, bo liczba pokonanych znacząco wzrośnie. Może i wyłazi teraz ze mnie cynik, ale ja wolałbym, żeby ta para dała sobie radę, i należy im w tym pomagać, jeżeli tylko możemy.
Monika - LE Fer, a nie la Fer

Luci - Jeżeli będziesz tonąć, to nie zaczniesz walczyć. bo wytworzysz polaryzację kojarzącą się z agresją? Oczywiście, możesz ustawić się w roli ofiary i opuścić ręce, ale nie doradzaj tego innym, proszę, bo liczba pokonanych znacząco wzrośnie. Może i wyłazi teraz ze mnie cynik, ale ja wolałbym, żeby ta para dała sobie radę, i należy im w tym pomagać, jeżeli tylko możemy.
Monika - LE Fer, a nie la Fer