01-11-2017, 20:55
Wątróbka nówka funkiel, ze 180 i 136 pospadało na 35 i 35 bardzo polecam Hepa Merz, od wczoraj jestem na Copaxonie zobaczymy jak się będzie sprawował, zastrzyk jak dla mnie po pierwszym razie łatwiejszy niż rebismartem, copaxon bo za szybko posypała mi sie wątroba przed przyjmowaniem rebifu miałam wyniki idealne i pół roku wystarczyło dlatego jest możliwość że z tabletkami mogło być podobnie, ja ufam lekarzom i priorytetem było dla mnie odstawienie rebifu. Bilans moich kosztów po rebifie: psycha - brak kontroli nad sobą w chwilach napięcia kłótni, ogólne osłabienie organizmu teraz podam około 21 jak normalna matka polka wcześniej to już leżałam bez sił koło 16 po zgarnięciu starszaka z przedszkola i ten strach jak sobie poradzę na przyszłość skad wezmę siły na powrót do pracy, stany depresyjne, i wydaje mi się że stany przedrzutowe dotyczące głównie nóg, takie prozaiczne rzeczy jak wypadanie włosów i długotrwałe siniaki po zastrzykach, na stronie podejmuję wątek który mnie nurtuje od dawna, zapraszam jestem ciekawa odzewu, u mnie ku lepszemu Poydrawiam