19-12-2017, 13:38
(18-12-2017, 23:15)Kamil_31 napisał(a): Łukasz powiem Ci tak kolego. Część I.Kiedyś miałem podobne problemy pol roku się męczyłem. Objawy bóle kolan ściąganie twarzy, ciagle guła w gardle zmęczenie nie chciałem wychodzić z domu praktycznie cały czas w domu podłączony byłem pod ciśnieniomierz. Unikałem galerii bo myślałem ze coś mnie złapie i wszyscy się zleca albo umrę. Chodziłem od lekarza do lekarza na leczenie rezonanse wydałem Ok 3 tys tak mysle aż w koncu nawet miałem objawy zzsk rano wstałem nie mogłem się wyprostować, bol stawów palców itd. W koncu poprosiłem o wizytę u psychologa jak usłyszał co ja wyprawiam powiedział ze tylko psychiatra mi może pomoc wtedy cały czas miałem w głowie ze mam toczenia układowego. Poszedłem do psychiatry położyłem teczkę na stół to powiedział ze mam badań jb miał pilotem zostać. Przepisał mi paroksetynę uwierz nawet nie miałem skutków ubocznych po 3 tyg wstałem z łóżka mowie wyzdrowiałem po 2 miesiącach odstawiłem lek. Najgorsze ze pare miesięcy chodziłem po lekarzach i czytałem w necie wszystkie objawy. Artykuły te same czytałem po 10 razy i ciagle coś dochodziło nowego. 4 lata był spokojStary dzięki bardzo za odpowiedź. Nie neguję,że to jest nerwica, bo zacząłem już tak myśleć.Póki co jestem w szpitalu 2 dzień i zastanawiają się co mi może dolegać. Standardowo wyniki w normie, a pozostałe - zobaczymy
Cześć II aktualnie zaczęło się niewinnie, zaczął mi mrowie policzek i sztywne miesnie karku i klatki piersiowej. Najpierw czytanie Google następnie lekarz neurolog razy 2, x2 rezonans doszło osłabienie nóg pieczenie ud bóle miesni mowie neuropatia albo sm lub ataksja to pokazywał Google. Objawy się nasiliły zarejestrowałem się na forum bo lekarze przecież nie wiedza co mi jest a objawy mam. I od dwóch tych leżę w szpitalu w jednym zrobili mi EMG mowie najważniejsze badanie w moim życiu. Wyszło Ok. Wypisali mnie mowie za mało badań mi zrobili przeniosłem się do drugiego szpitala powiedziałem objawy nie mówiąc ze byłem w innym szpitalu wcześniej. Ten szpital jest typowy pod katem sm i chorób oun. I cooo? MR głowy Ok, punkcją Ok, badań krwi już pod każdym katem immunologicznym ok echo serca ok, okulista ok, jutro MR kregoslupa C, pewnie wyjdzie ok. 10 razy badany młoteczkiem stanie z zamkniętymi oczami. rozmazując mi się litery w prawym oku dwoja, znowu zacząłem czytać o chorobach i w koncu jest diagnoza.... wiesz jaka taka ze jutro MR wyjdzie Ok a w czwartek lecę do psychiatry po leki już sobie to uświadomiłem a przeżywając już to samo 4 lata temu nie dopuszczałem wcale do głowy ze mam nerwice tylko ze pewnie jakaś choroba się zaczyna a lekarze nie wiedza co mi jest. Nie wiem jak tam u Ciebie z ta morfologia krwi ale przypuszczam ze jb coś było strasznego to już byś leżał na intensywnej albo na oddziale bo ktoś by się czegoś dopatrzył. Pozdrawiam i nie wariuj bo ja teraz jak to pisze i czytam to wydaje mi się ze pomyliłem oddział neurologiczny z psychiatrycznym ;