15-01-2018, 12:41
(15-01-2018, 12:27)gosgor napisał(a):(15-01-2018, 12:08)Miriam napisał(a): Cześć GośkaSuper, że zostałaś szybko zdiagnozowana mimo niespecyficznych objawów
A jeszcze bardziej cieszy fakt, że tak fajnie odpowiadasz na leczenie - jestem krótsza stażem, więc napawa mnie to optymizmem
Ja też jestem na Tecfiderze i bardzo sobie chwalę
cześć Miriam. Optymizm nam potrzebny, nie da się ukryćGłupia choroba i dobre leczenie; jest dla nas szansa i trzymamy się !
Ja "Teci' sobie na razie nie chwalę bo swędzi piecze i gorąco ale podobno przejdzie.....
(15-01-2018, 12:18)Joanna napisał(a): Cześć GosiaCześć Asia. skutki uboczne pojawiły mi się gdzieś po 4,5 roku. Straszny ból nóg w nocy, sama nie wiem czy mięśni, czy stawów. ogólnie bolało powalajaco. głowa też i gorączka, I cały następny dzień do wykasowania )rzeczywiście szybciutko Cię zdiagnozowali. U mnie też od zwrotów głowy się zaczęło.
Jakie miałaś skutki uboczne po Avonexie ? Ja obecnie biorę ten lek juz 3 rok i oprócz objawów grypopodobnych to jest ok.skutki uboczne p
Czy ty po trzech latach wciąż masz grypopoodobne ?
No tak. Bardzo często ale to tylko noc i przeważnie do południa nastepnego dnia to odczuwam. Wspomagam się lekami przeciwbólowymi ale następne dni juz wszystko jest ok. Nie narzekam
.

Super, że zostałaś szybko zdiagnozowana mimo niespecyficznych objawów
Głupia choroba i dobre leczenie; jest dla nas szansa i trzymamy się !