Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :)
Mi jakby dali do domu to bym się ze trzy dni zastanawiała czy już je połykać, a tak pierwsza na miejscu i potem już nie ma wyjściaUśmiech
Odpowiedz
(24-04-2018, 14:28)kasia1312 napisał(a): O ja też. Twarz miałam taką czerwoną, że nie było widać ust. Ja 1 tabletki nie przyjmowałam w szpitalu, dostałam je do domu.

Ja już stamtąd wyszłam i dopiero teraz  odczuwam pieczenie twarzy i też jestem czerwona, po jakim czasie to przechodzi?

(24-04-2018, 14:28)kasia1312 napisał(a): O ja też. Twarz miałam taką czerwoną, że nie było widać ust. Ja 1 tabletki nie przyjmowałam w szpitalu, dostałam je do domu.

I po jakim czasie zeszło to zaczerwienienie?
Odpowiedz
Becia zależy od organizmu. Jak słyszałaś może schodzić po 45 min. U mnie po pierwszej tabletce flasz pojawił się po 6 h i zaczął schodzić po 2 h.
Odpowiedz
(24-04-2018, 15:00)sloneczko25 napisał(a): Becia zależy od organizmu. Jak słyszałaś może schodzić po 45 min. U mnie po pierwszej tabletce flasz pojawił się po 6 h i zaczął schodzić po 2 h.

A czy zaczerwienienie mieliście na całym ciele?
Odpowiedz
Twarz, szyja, dekolt, okolice bioder
Odpowiedz
(24-04-2018, 15:17)hela napisał(a): Twarz, szyja, dekolt, okolice bioder

No dokładnie i jeszcze mam ręce czerwone. Wyglądam jakbym była pierwszy raz na solarium i przesadzila z opalaniem hahaDuży uśmiech
Odpowiedz
no przedramionaUśmiech jak z solariumUśmiech
Odpowiedz
(24-04-2018, 15:28)hela napisał(a): no przedramionaUśmiech  jak z solariumUśmiech

U mnie jest mega ciepło i słonecznie, to może ludzie pomyślą co mnie zobaczą, że przesadzilam ze słońcem :p a  czy po przyjęciu 2 tabletki wieczorem też miałaś taki problem? I w późniejszym czasie?
Odpowiedz
Nie, tylko dwa razy miałam takie mocne zaczerwienienie, teraz tylko czasem coś zapiecze i po wszystkimUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(24-04-2018, 15:32)hela napisał(a): Nie, tylko dwa razy miałam takie mocne zaczerwienienie, teraz tylko czasem coś zapiecze i po wszystkimUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

No ciekawe jak to będzie ze mną, dziękuję za wszystkie odpowiedzi Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości