Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wynik RM
Witam
Robiłam badanie RM w związku z uciskami na twarzy w okolicy czoła i nosa. Obecnie uciski mi przeszły ale pojawiło się dziwne uczucie po zewnętrznej stronie dłoni - bok malego palca. Dodatkowo mam bóle w okolicach łokcia, ta sprawa dotyczy drugiej ręki. Czy moje zmiany mogą wskazywać na sm?    
Odpowiedz
Z takim czymś to zapraszam do lekarza. My ani internet nie damy Ci odpowiedzi, że to SM albo że coś na to wskazuje.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(28-04-2024, 00:36)Bubka napisał(a): Z takim czymś to zapraszam do lekarza. My ani internet nie damy Ci odpowiedzi, że to SM albo że coś na to wskazuje.

Mam umówioną wizytę, jednak myślałam że ktoś już może miał coś podobnego.
Odpowiedz
Babka2006 a na kiedy masz umówioną wizytę?
Bubka ma rację, nie damy odpowiedzi czy to może wskazywać na sm.. Niestety. Rozumiem, że szukasz odpowiedzi/informacji. Bo bardzo niekomfortowo jest być w takim zawieszeniu.. Pozdrawiam
Odpowiedz
Wszyscy rozumiemy Cie bardzo dobrze ale samemu czy za pomocą interentu mozna sobie tylko wiekszego kuku narobić, od czytania wyników są lekarze i chociaz możemy mieć jakies pojęcie to i tak możemy sie mylić i niepotrzebnie Cie nakręcić bądź przeciwnie możemy mylnie kazac Ci sie nie martwić. Powodzenia i odezwij sie po wizycie jeśli będziesz miała ochotę Serce
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości