Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Determinanty życia i funkcjonowania chorych na stwardnienie rozsiane - ankieta
Dzień dobry, cześć, witam wszystkich!
Jestem Natalia i jestem studentką 2 roku pielęgniarstwa magisterskiego WSM w Legnicy. Kończę w następnym roku studia i oby się udało, ale żeby do tego doszło, potrzebuję od Was pomocy i wsparcia.  Uśmiech Nieśmiały

Piszę pracę magisterską o determinantach życia i funkcjonowania chorych na stwardnienie rozsiane. Może być to dla Was coś nowego, może też być bardzo podobnym tematem do tych o jakości życia chorych, aczkolwiek ja bym chciała zbadać coś więcej niż tylko jakość życia.  Pomysł

Od zawsze z nauk medycznych interesowała mnie neurologia. Pracuję od 6 lat na oddziale neurologii i chorób wewnętrznych (są to 2 połączone oddziały). Na początku pracowałam jako sanitariusz szpitalny na tym oddziale i pomagałam dużo chorym. Poznałam wielu wspaniałych ludzi, co sprawiło, ze chciałam się zacząć rozwijać w pielęgniarstwie. Poszłam na studia licencjackie, a od roku pracuję już na tym oddziale jako pielęgniarka.  Uśmiech

W mojej pracy licencjackiej poruszyłam temat neuralgii nerwu trójdzielnego, a obecnie zdecydowałam się, że napiszę coś o stwardnieniu rozsianym. Z pacjentami z SM spotykam się u mnie na oddziale niezbyt często, wobec czego nie zdołam uzyskać odpowiedniej ilości ankiet do mojej pracy magisterskiej na czas, a potrzebuję minimum 103 wypełnione ankiety do badań, żeby działać dalej.  Płacz

Załączam link do ankiety i z góry ogromnie dziękuję chętnym za pomoc! ANKIETA JEST CAŁKOWICIE ANONIMOWA. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać w komentarzach.  Serce
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ...sp=sf_link
Odpowiedz
Formularz nie przyjmuje już odpowiedzi. Takie info wyskoczyło
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(28-11-2024, 23:36)Bubka napisał(a): Formularz nie przyjmuje już odpowiedzi. Takie info wyskoczyło

Wypełniłam  mniej więcej godzinę temu. U mnie wszystko działało normalnie.
Ps. Fajna ankieta. Powodzenia Wywracanie oczami
Odpowiedz
(28-11-2024, 23:36)Bubka napisał(a): Formularz nie przyjmuje już odpowiedzi. Takie info wyskoczyło

O, bardzo przepraszam, już naprawione.
Odpowiedz
Zrobione :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Zawsze jeden głos więcej Uśmiech
Odpowiedz
Teraz się udało.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Zrobione, ale w pkt. 8 brak możliwości odpowiedzi dla osób, które nie są leczone.
Odpowiedz
(29-11-2024, 13:34)Bubka napisał(a): Teraz się udało.

Super, dziękuję za udzielenie odpowiedzi  Uśmiech

(29-11-2024, 15:56)yasmina napisał(a): Zrobione, ale w pkt. 8 brak możliwości odpowiedzi dla osób, które nie są leczone.

Dobra wskazówka, już dodałam odpowiedź "nie dotyczy"  Uśmiech
Odpowiedz
Zrobione, powodzenia
As long as you fight you are the winner Serce
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości