Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mieszkanie
Cześć

jak i czy mogę zdobyć mieszkanie?
Przepracowałem 5 lat, odłożyłem sporo kasy i chce kupić mieszkanie.
Brakuje mi pewnie 40% kwoty na mieszkanie.

Pfron oferuje dofinansowanie na zmianę mieszkania, czy to jest opcja?
Kupic byle jakie mieszkanie, potem je zamienić na to które chce?
Tak żeby uzyskać dofinansowanie"?

Czy są inne opcje?
Serce  Szukamy złotego środka który pomaga na SM   Serce
https://www.stwardnienierozsiane.info/fo...11813.html
Odpowiedz
Jak nie masz pierwszej grupy to zapomnij o czymkolwiek.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Yasmina: zglosilam post StanisławSzymański - pierwszy raz widze by modyfikowali 'nasze' posty ... odpowiadajac zmodyfikowal post Zo_ol dodajac reklame wycieczki do Czarnobylu :o
Odpowiedz
Rzeczywiście. Czytałam i nawet nie zwróciłam uwagi na to.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
StanisławSzmański - post usunęłam. Nie masz prawa edytować posty innych i dopisywać linki z reklamami nie dot. tematyki forum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tosia - dziękuję Serce
Odpowiedz
Zo_ol zobacz może sobie przetargi z miasta lub komornicze . Kupiliśmy tak z mężem dwie nieruchomości i często jeździmy jeszcze na przetargi.
Odpowiedz
Hej! Mieszkam w Polsce i lubię samemu sprawdzać informacje, zanim coś wybiorę. Na tę stronę trafiłem przez link w grupie dyskusyjnej, gdzie ktoś szukał prostego porównania kasyn. Zwróciłem uwagę na spokojny styl i brak przesady. Czytając jeden z artykułów, zajrzałem na oryginalna strona slotyonlinepolska, żeby zobaczyć pełną listę. Wszystko było uporządkowane i łatwe do ogarnięcia nawet bez doświadczenia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości