Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Próbował ktoś może starac się o jakieś dofinansowanie z pfron?
Chciałabym dowiedzieć się czegoś w temacie dofinansowania do zakupu komputera dla ON. Dodzwonić się do pfron - prawie nierealne. Już tydzień próbuję i nic. Nie odbieraja ani lokalnie, ani wojewodzko, ani w stolycy :-) Jakbh ktoś z Was miał jakiekolwiek info, to będę bardzo wdzięczna.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Nie mam w zanadrzu żadnej porady, ale w swoich zakładkach znalazłam link, który może będzie dla Ciebie przydatny:
https://stopbarierom.pl/e-niezbednik/
Odpowiedz
Dzięki. Mi się w końcu udało dodzwonić na infolinię. Wiec teoretycznie wygląda to tak, ze dofinansowanie do 95%, zaświadczenie lekarskie, faktura pro forma, problem z rekami, oczami, mowa.
Odpowiedz
(31-01-2025, 14:02)Akinom napisał(a): Dzięki. Mi się w końcu udało dodzwonić na infolinię. Wiec teoretycznie wygląda to tak, ze dofinansowanie do 95%, zaświadczenie lekarskie, faktura pro forma, problem z rekami, oczami, mowa.

pokrywaja 95% kosztow nowego komputera, nie ważne kto go montuje?
Czy wiesz może po ilu latach znowu możesz się starać o takie dofinansowanie?
Serce  Szukamy złotego środka który pomaga na SM   Serce
https://www.stwardnienierozsiane.info/fo...11813.html
Odpowiedz
(31-01-2025, 20:50)Zo_oL napisał(a):
(31-01-2025, 14:02)Akinom napisał(a): Dzięki. Mi się w końcu udało dodzwonić na infolinię. Wiec teoretycznie wygląda to tak, ze dofinansowanie do 95%, zaświadczenie lekarskie, faktura pro forma, problem z rekami, oczami, mowa.

pokrywaja 95% kosztow nowego komputera, nie ważne kto go montuje?
Czy wiesz może po ilu latach znowu możesz się starać o takie dofinansowanie?
Nie mam pojęcia jak to działa i czy można się ponownie starac. Jak znam życie to nic z tego nie będzie, ale spróbuję. Ja to z prowincji jestem. To dostają ci, co "mają" dostac. Taka nasza rzeczywistość.
Odpowiedz
Akinom, ten komputer miałby być dla ciebie? Do czego ma być używany?
Odpowiedz
Formalnie dla mnie. Mi jest potrzbny do internetu i do rozliczeń. Z wind 7 już wszystko się nie otwiera. Np. pitow nie otworzysz. Świat poszedł do przodu. Ja się zatrzymałam i to bardzo. Coponiektorzy to już nawet maila nie uzywaja, tylko wotsap. I wez tu wyślij coś stolarzowi, no nie da się.

Facebooka tez nie posiadam, bo mnie to nie bawilo.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości