Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radość
Dzisiaj dostałem informację od swojego neurologa, że program lekowy kesimpta na ,który czekałem właśnie ruszyl  Duży uśmiech W piątek idę by poznać szczegóły  i w końcu zaczne leczenie  Uśmiech
Odpowiedz
Super. To będzie dobrze rozpoczęty weekend.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Gratuluję. Tylko przygotuj się, że po pierwszej dawce możesz się bardzo źle czuć, ale to mija na drugi dzień. Kolejne dawki już mam łagodne.
Odpowiedz
(01-10-2025, 06:43)Konga napisał(a): Gratuluję. Tylko przygotuj się, że po pierwszej dawce możesz się bardzo źle czuć, ale to mija na drugi dzień. Kolejne dawki już mam łagodne.

Ok. Dziękuję bardzo za informację  Uśmiech
Odpowiedz
Paweł, jak tam po piątkowej wizycie?
Już wiesz kiedy pierwsza dawka Uśmiech?
Odpowiedz
(05-10-2025, 16:51)Olaa napisał(a): Paweł, jak tam po piątkowej wizycie?

Hej Ola. 
Ogólnie spoko, muszę jeszcze odświeżyć rezonans, bo wcześniejszy jest już nieaktualny, odświeżyć też kreatyninę. 
To tak myślę ,że na początku listopada już będę po 1 dawcę. Ogólnie tej mój neurolog jest bardzo specyficzny, no ale już ponad rok czekam , więc już 1 miesiąc to pikuś Duży uśmiech

(05-10-2025, 17:17)Paweł151 napisał(a):
(05-10-2025, 16:51)Olaa napisał(a): Paweł, jak tam po piątkowej wizycie?

Hej Ola. 
Ogólnie spoko, muszę jeszcze odświeżyć rezonans, bo wcześniejszy jest już nieaktualny, odświeżyć też kreatyninę. 
To tak myślę ,że na początku listopada już będę po 1 dawcę. Ogólnie tej mój neurolog jest bardzo specyficzny, no ale już ponad rok czekam , więc już 1 miesiąc to pikuś Duży uśmiech

Plus tam jeszcze, parę innych badań. Ale cieszę się ,bardzo że to już ostatnia prosta przede mną. 
Myślałem ,że w tym roku to już w ogóle się nie doczekam. Ale jakoś to poszło Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości