Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPASTYKA
W placówce Selmaja w Łodzi sa badania nad nowym lekiem, może ktoś z Was skorzysta:

Nowa metoda leczenia spastyczności

Poszukujemy pacjentów w wieku 18-65 lat.

Poszukujemy pacjentów z rozpoznanym stwardnieniem rozsianym, w wieku 18-65 r.ż. zainteresowanych wzięciem udziału w badanu klinicznym nowego leku na spastyczność – arbaklofenu. Przyjmowanie terapii immunomodulującej nie jest przeciwwskazaniem.

Zainteresowanych prosimy o kontakt pod nr. tel. 694-224-767

lub e-maili: igorselmaj@gmail.com .
Odpowiedz
Jeżeli chodzi o spastyczność, to także na nią narzekam. Zdarza się, że moje nogi są tak sztywne, że nawet siłą nie da się ich rozdzielić. Próbowałem różnych leków, m.in. Baclofenu, ale nie przyniosło to żadnych pozytywnych skutków. Poza tym okazało się, że Baclofen mi nie służy. Po pewnym czasie nogi były tak miękkie, jak galareta. O bólu w kręgosłupie nie wspomnę.
Odpowiedz
czytalam, ze niska dawka naltreskonu moze pomoc ale trudno jest chyba dostac recepte na niego, bo malo lekarzy ma doswiadczenie z tym lekiem ...
Odpowiedz
Ja to sirdalud na to biorę. Powiedzmy, ze trochę pomaga, ale człowiek jest po tym nieprzytomny. Zasypiam jak kamień i nie wiem, co. się ze mną dzieje. Do tego okrepnie chrapię. Neurolog kazała mi to brać dwa razy dziennie. Rano nie ma opcji. Bo bede chodziła jak zombie
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości