Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ból i pieczenie
Hejo.
Od jakiegoś czasu odczuwam ból stóp i pieczenie. Dziśiaj w nocy myślałam że oszaleję. Ten ból i pieczenie raz jest a raz go nie ma, taki jakiś on dziwny....hm
Tak się stresuje że to może być rzut...miał może ktoś takie objawy?? W czwartek jadę na urlop na 10 dni i nie ukrywam że nie będę tam miała dojścia do lekarzy i trochę się stresuje .
Odpowiedz
(07-08-2023, 13:04)e-smka napisał(a): Ja mam ból, pieczenie i swędzenie, bo mam pokrzywkę przewlekłą.

Okłady z zamrażarki dają ulgę.

O kurde to muszę spróbować  Duży uśmiech
A nie wiesz, czy to jest objaw tej choroby czy rzut? Wizytę mam dopiero we wrześniu i tak do końca nie jestem pewna czy dzwonić do neuro
Odpowiedz
ja miałam silne pieczenie stóp (podeszwy stóp) kilka dni pod rząd w 2021 (pamiętam dokładnie ten czas, bo akurat byłam na urlopie) ... u mnie minęło samo i do tej pory trudno mi powiedzieć czy to mógł być rzut
Odpowiedz
U mnie jest tak, że raz jest a raz nie. Plus czasami zmęczenie nóg do tego dochodzi.
Odpowiedz
(07-08-2023, 13:46)Agula123 napisał(a): U mnie jest tak, że raz jest a raz nie. Plus czasami zmęczenie nóg do tego dochodzi.

też miałam słabsze nogi, takie zmęczone były
Odpowiedz
U mnie też pieczenia nieraz po Tecfiderze aspiryna pomaga?
Odpowiedz
Ja też miałam kilka dni w grudniu po antybiotykoterapii.. takie igły jakby w stopę mi ktoś wsadzał . Minęło samo.

Wg mnie rzut trwa nieprzerwanie przez conajmniej 72h, cała reszta to objaw choroby
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości