Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to rzut?
Czesc i czolem. Mam problem z natury mojego sm typu Balo. Otoz wszystko zaczelo sie od lekkich dretwien z lewej strony od 2018 a od jakiegos czasu zaczyna mi to wchodzic w całe ciało. Nogi mam jakieś dziwne na udach czasami czuje chłód czasami.lewa stopa mi zdretwieje czasami prawa a czasami 9bie naraz, mam taki mix jakis dziwnych objaw ze juz powoli tego nie ogarniam. Stalem obok auta to miesnie brzucha zaczely mi drzeć. Normalnie funkcjonuje nie jestem z niczym ograniczony i wszystkie badania np do pracy przeszedłem wzorowo, nawet lekarz powiedzial.że wyglądam na zdrowego jak ryba a pracuje na budowie na maszynie. Lek ktory biore od maja 2019 to rebif i niewiem czy on mnie tak dojezdza czy moze jakas nerwica lub jakas inna glupota ktora utrudnia mi powoli zycie. Pale papieroski ktore mi nie pomagają napewno ale cuż komu pomagają :p Z dwa miesiace temu mialem badania kontrolne to lek mi niby pomaga bo jedyna zmiana ktora mam w glowie zmiejszyła sie. Podsumowując biore leki z lewej strony z lekkich parestezji zamieniło się na odretwienia całych nog i uczycia ktorego nie potrafie opisac, czasami mi buzia zdretwieje w sensie w okolicach żuchwy. Ktoś ma jakiś pomysł bo powoli zaczyna mnie draznic wydawanie kasy na lekarzy.
Pozdrawiam
Odpowiedz
Ale jednak lekarze to najlepsze źródło informacji w takich sprawach... Najlepiej, gdybyś pogadał po prostu z tym lekarzem od rebifu.
Odpowiedz
Robiłeś rezonans kręgosłupa?

Papierosy przy SM - bardzo zły pomysł. Oczko

Chyba jesteś jedyną osobą z Balo na tym forum Uśmiech
Odpowiedz
hej, kurcze ja jestem w stanie zrobić wszystko żeby tylko polepszyć swój stan fizyczny Oczko pozdrawiam
As long as you fight you are the winner Serce
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości