08-12-2020, 02:42
Czy ktoś z użytkowników korzysta z prywatnego pakietu medycznego? Czy przy SM można kupić takie ubezpieczenie? Czy mając SM można korzystać z porad neurologa w takim pakiecie?
|
Prywatny pakiet medyczny
|
|
08-12-2020, 02:42
Czy ktoś z użytkowników korzysta z prywatnego pakietu medycznego? Czy przy SM można kupić takie ubezpieczenie? Czy mając SM można korzystać z porad neurologa w takim pakiecie?
08-12-2020, 07:22
Ja mam z pracy pakiet medyczny i korzystam z niego normalne. A co do ubezpieczenia to nie wiem do końca. Sama planuje założyć, ale coś ciężko mi się zebrać do ubezpieczalni.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
08-12-2020, 09:57
(08-12-2020, 02:42)Max007 napisał(a): Czy ktoś z użytkowników korzysta z prywatnego pakietu medycznego? Czy przy SM można kupić takie ubezpieczenie? Czy mając SM można korzystać z porad neurologa w takim pakiecie?Pewnie w zależności od pakietu. Ale co do zasady sm Cię nie wyklucza. Ja osobiście mam pakiet Ale neurolodzy sobie nie poradzili że zdiagnozowanie chociaż wyniki były oczywiste. Lecze się tylko w programie bo tam mam super opiekę.
16-12-2020, 03:50
Ja też korzystam, ale miałam problem ze względu na diagnozę. W ubiegłym roku w jednej firmie mi odmówiono właśnie z powodu stwardnienie rozsianego, w drugiej wyliczono wysoką stawkę miesięczną, więc odpuściłam. W tym roku zmieniłam pracę i przy okazji dostałam taki pakiet od pracodawcy za kilka złotych miesięcznie. Nie było żadnej ankiety o stanie zdrowia, wszyscy pracownicy mają to samo (w pakiecie jest neurolog i rezonans). Często korzystam, ale lekarza w programie to nie zastępuje.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|