Cześć,
Jakoś w kwietniu zdrętwiały mi opuszki palców lewej ręki, mw w czerwcu zaczęła drętwieć mi ręka od łokcia w dół.
Wybrałam się do neurologa, trafiłam kiepsko( termin był szybki, teraz już wiem czemu
)
Byłam święcie przekonana, że to sprawka mojego popsutego kręgosłupa,dostałam skierowanie na rezonans odcinka szyjnego, sama na własną rękę zrobiłam dodatkowo głowe. I o ile w szyji nie wyszło nic nowego to w głowie tak. Wrzucam opis w załączniku.
Prośba do Was o polecenie sensownego neurologa z Warszawy( może być prywatnie) który pomoże w diagnozie ew wykluczy sm.
Jakoś w kwietniu zdrętwiały mi opuszki palców lewej ręki, mw w czerwcu zaczęła drętwieć mi ręka od łokcia w dół.
Wybrałam się do neurologa, trafiłam kiepsko( termin był szybki, teraz już wiem czemu
)Byłam święcie przekonana, że to sprawka mojego popsutego kręgosłupa,dostałam skierowanie na rezonans odcinka szyjnego, sama na własną rękę zrobiłam dodatkowo głowe. I o ile w szyji nie wyszło nic nowego to w głowie tak. Wrzucam opis w załączniku.
Prośba do Was o polecenie sensownego neurologa z Warszawy( może być prywatnie) który pomoże w diagnozie ew wykluczy sm.