Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I ja
Witajcie. 
Jakiś czas temu wrzucałam wyniki rezonansu. Jestem na oddziale. Mam zmiany również w odcinku szyjnym lekarz potwierdził sm więc witam Was serdecznie. Zaproponował interferon (chyba dobrze pisze?) 
Pozdrawiam
Odpowiedz
Witaj  Oczko

Też jestem świeżo po diagnozie. Jesteś w trakcie rzutu, czy znalazłaś się na oddziale w związku z wynikami rezonansu?
~ Warto czasem złapać bliznę od życia, by unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem.
Odpowiedz
Cześć. Jak się czujesz? Interferon do najnowszych leków nie należy, ale jest skuteczny. Sam go przyjmuję (Betaferon - interferon beta 1b). U mnie na razie działa.
Zdrowia życzę.
Odpowiedz
Pojechałam z wynikami rezonansu do szpitala bo miałam skierowanie od neurologa. Tam powtórzyli głowę i dodatkowo zrobili odcinek szyjny i tam też są zmiany. 20 wchodzę do programu. Będzie dobrze.
Odpowiedz
Tylko co zdobić z bezsennością. W szpitalu dawali magiczną tabletkę i spałam jak zabita.
Odpowiedz
Bezsenność sama musi przejść. Ja się chyba z rok meczylam. Fakt, że miałam mnóstwo stresu w pracy. Odkąd musiałam przejść na rentę, bezsenność minęła. Czasami jakieś incydenty się pojawiają, ale to jednorazowo, a nie cały czas. Żadne leki na mnie nie działały. Ani ziołowe, ani takie przepisywane przez lekarza.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(27-08-2021, 22:53)ewaewa07 napisał(a): Pojechałam z wynikami rezonansu do szpitala bo miałam skierowanie od neurologa. Tam powtórzyli głowę i dodatkowo zrobili odcinek szyjny i tam też są zmiany. 20 wchodzę do programu. Będzie dobrze.

Ja też mam zmiany w szyjnym i piersiowym  Płacz 20 września już wchodzisz do programu? Ja dopiero 6 października  Ściana
~ Warto czasem złapać bliznę od życia, by unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem.
Odpowiedz
Hej! Super że szybko wchodzisz do programu. Ja też mam ostatnio problemy z bezsennością, ale jeszcze nie radziłam się lekarza.
Odpowiedz
Czekam aż pielęgniarka wróci z urlopu, a dzisiaj jadę do rodzinnego, żeby dał mi coś na sen, bo w dzień chodzę nieprzytomna Śpiący
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości