Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
poprawa
od 10.21 biore Kesimpta 20mg i do tegoczasu nic sie nie zmienilo tylko gorzej sie dzieje, bylem u mojego lakarza a on nic nie poradzil dopiero profesor z MS ambulant po lekkim przebadaniu pisalmi sirdalud 2mg i od tego czasu wszystko sie zmienia , poprostu lepiej sie czuje nie boli mnie gloewa lepiej widze na chore oko zwiazane z MS. to dopiero jest 1 tydzien . zobaczymy co dalej sie bedzie dzialo. Uśmiech
Odpowiedz
Od października 2022 to chyba zbyt krótki czas na poprawę lub zmianę leku... To moje zdanie...
Odpowiedz
Hallo bro
Odpowiedz
Szczerbol dokładnie!!!
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(13-01-2023, 12:25)Lusia98 napisał(a): Od października 2022 to chyba zbyt krótki czas na poprawę lub zmianę leku... To moje zdanie...

Chyba październik 21 ? Daj znać czy nowy lek dalej Ci pomaga, pozdrawiam
Odpowiedz
No właśnie, usunal. A ja myślałam, ze coś nacisnęłam i się nie opublikowalo. Już kilka razy mi się tak zdarzylo.
Odpowiedz
No to dziewczyny zaczynamy wojnę
Odpowiedz
BRAWO YASMINA!!!
Odpowiedz
Tylko wsparcie techniczne potrzebne  Duży uśmiech
Odpowiedz
kesimpta nie dzialala nic ,byla na podbudowie innego leku. zas panwory jest inny lek i dziala na mnie a biore ja dopiero ja biore od czerwca

od czerwca zaczolem brac Panvory i cos sie dzieje z lewym okiem , nie mam mgly ale lekkiej ostrosci nie mam. jest takie uczucie ze oczy sie bija miedzy soba, zaslaniam lewe oko i wwszystko powraca do noormy w glowie sie nie dzieje nic dziwnego, poprostu zanika mi wszystko co wystepuje jak patrze na dwoje oczy , lekarz powiedzial mi ze wszystko jest ok. ale nic wiecej nie powiedzial. co to moze byc ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości