Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leczenie stwardnienia rozsianego, programy lekowe - placówki
odp ze szpitala: dobrze policzyli punkty a EDSS 1.0 a FS 1000000

i tyle w temacie....

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
No to uderzaj gdzie indziej, zobaczysz ile pkt Ci naliczą
Odpowiedz
Polecam Gdynię, program lekowy jest tam świetnie prowadzony.
Odpowiedz
(24-11-2018, 01:02)WorkBorg napisał(a): Polecam Gdynię, program lekowy jest tam świetnie prowadzony.

dzięki Uśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Jeżeli nie dało by się nic załatwić, napisz do mnie prywatną wiadomość, coś może się uda pokombinować.
Odpowiedz
Hej. Mała aktualizacja
Mazowiecki Szpital Bródnowski W Warszawie Sp. z o.o., Zespół Oddziałów Neurologii (Oddział Neurologii)
Warszawa, ul. Kondratowicza 8

Telefonicznie uzyskałam informacje że nie prowadzą naboru nowych osób na program z uwagi na zlikwidowanie u nich poradni SM.
Prowadzą tylko leczenie osób które w poprzednich latach były przyjęte.

Nie wiem ile w tym prawdy. Informacja telefoniczna od pielęgniarki z oddziału neurologii.
Odpowiedz
(08-01-2019, 04:05)Miki_j napisał(a): Hej. Mała aktualizacja
Mazowiecki Szpital Bródnowski W Warszawie Sp. z o.o., Zespół Oddziałów Neurologii (Oddział Neurologii)
Warszawa, ul. Kondratowicza 8

Telefonicznie uzyskałam informacje że nie prowadzą naboru nowych osób na program z uwagi na zlikwidowanie u nich poradni SM.
Prowadzą tylko leczenie osób które w poprzednich latach były przyjęte.

Nie wiem ile w tym prawdy. Informacja telefoniczna od pielęgniarki z oddziału neurologii.

Dziękuję za informację. Zaraz jeszcze potwierdzę i usunę z listy
Odpowiedz
(11-10-2019, 07:01)milosz.budny napisał(a): Witam . Za Tydzień dostane skierowanie do programu lekowego czy ja mogę wybrać gdzie będę leczony? Lekarz powiedział że dostanę skierowanie do określonego sugerując Poznań przyznam szczerze że do poznania mam 150 km A np do Łodzi 90 km . Czym się kierować? ktora placówkę wybrać?

Możesz się leczyć gdzie chcesz
Tylko musisz podzwonić popytać czy jest miejsce w Łodzi i tam ci powiedzą co i jak
Jak chcesz Łódź to załóż wątek o Łodzi i leczeniu w tym mieście ale nie tu.
Tu masz spis placówek gdzie jest prowadzony program
Zaloz watek w dziale Opinie o lekarzach i placowkach.
Tam ci ktos udzieli info gdzie warto sie leczyc w Lodzi
Odpowiedz
(11-10-2019, 07:01)milosz.budny napisał(a): Witam . Za Tydzień dostane skierowanie do programu lekowego czy ja mogę wybrać gdzie będę leczony? Lekarz powiedział że dostanę skierowanie do określonego sugerując Poznań przyznam szczerze że do poznania mam 150 km A np do Łodzi 90 km . Czym się kierować? ktora placówkę wybrać?

Nie wiem skąd dokładnie jesteś, ale warto też sprawdzić placówki w mniejszych miastach. Pierwszą linię prowadzi więcej szpitali niż tylko te w dużych ośrodkach miejskich. Może warto sprawdzić np Kalisz, Kutno albo Konin (tak strzelam, że to Twoje rewiry).

O widzę, że Sieradzu i Koninie prowadzą program, może będziesz miał bliżej?
Odpowiedz
Konin odradzam. Ja się tam na program niestety nie doczekałam dlatego jeżdżę do Poznania. Mój neurolog powiedział że nie ma sensu tam czekać bo się nie doczekam i rzeczywiście chyba by tak było. No chyba że teraz coś się zmieniło... I z tego co wiem to oni się zatrzymali na interferonach i copaxonie. Chyba że jakaś zmiana nastąpiła niedawno.
Zawsze możesz zadzwonić i dopytać ale z mojego doświadczenia z programem lekowym w Koninie to nie polecam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości