06-12-2016, 03:07
Chciałam się przedstawić na początek. Mam na imię Ania i mieszkam w warszawie. Mam 28 lat. Choruję już kilka lat. Biorę Avonex, ale mam nadzieję na zmianę. Fajnie, że znalazłam to forum.
|
Hejka!
|
|
06-12-2016, 03:07
Chciałam się przedstawić na początek. Mam na imię Ania i mieszkam w warszawie. Mam 28 lat. Choruję już kilka lat. Biorę Avonex, ale mam nadzieję na zmianę. Fajnie, że znalazłam to forum.
06-12-2016, 04:15
Witam.
W końcu uznałam , że muszę znaleść grono osób które mnie rozumieją. Jeszcze nie przebrnęłam całości forum ale wszystko przede mną ![]() Diagnozę formalnie mam od tego roku i na szczęście od razu po szpitalu zapisali mnie do programu lekowego i od piątku biorę tecfidere.
06-12-2016, 07:46
Witajcie anula i słoneczko25 fajnie że jesteście.
Rozgośćcie się. Forum to skarbnica wiedzy
06-12-2016, 09:48
Czesc dziewczyny! Bardzo fajne to forum, super, ze nas znalazlyscie
You are never too old to set a new goal or to dream a new dream...
06-12-2016, 12:35
Cześć!
Sloneczko25, mam nadzieję, że Tecfidera będzie zatrzymywać chorobę i będziesz zadowolona z leczenia. Jest na forum kilka tematów o Tecfiderze, pewnie widziałaś. Jeśli nie - zachęcam. Można znaleźć przez wyszukiwarkę (prawy góry róg). Anula, dlaczego liczysz na zmianę? Mam nadzieję, że Ci się uda. A może podzielisz się swoimi doświadczeniami z leczenia w dziale o Avonexie? PS Zazwyczaj rozdzielam wątki, żeby każda nowa osoba miała swój własny temat powitalny na forum... Ale skoro tak jesteście miło wspólnie witane, to już tak zostawię. Chyba, że macie coś przeciw temu?
06-12-2016, 13:11
Dziękuję kochani za miłe przyjęcie. Cześć Sloneczko25
Wspólny temat jest super. Razem raźniej O Avonexie mam dużo do powiedzenia, więc na pewno będę o tym pisać. Ma swoje dobre strony, ale dla mnie chyba nie jest. Dlatego chciałabym zmienić.
06-12-2016, 13:24
Cześć Anula i Słoneczko25
Miło że do Nas dolaczylyscie Mam nadzieje ze Wy również podzielicie się z Nami swoimi doświadczeniami z choroba. Anula ja również choruje kilka lat i od około 2 biorę tez Avonex. Ciekawa jestem Twojej opini na temat tego leku.
06-12-2016, 16:04
Cześć dziewczyny
06-12-2016, 18:33
Cześć dziewczyny ! Im więcej osób dzielących się swoimi doświadczeniami,tym lepiej!
06-12-2016, 22:17
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że Was znalazłam
![]() Zrozumienie jest potrzebne ale w domu chyba nigdy Nas nie zrozumieją. Mam taką sytuację, że szkoda gadać ![]() Mam nadzieję, że jak będę mogła z Wami rozmawiać to w końcu uspokoję nerwy i z mężem też się lepiej dogadam ![]() Póki co znów mam temp ale wyniki moczu są ok więc mój lekarz rodzinny znów się załamie ;( |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|