22-11-2017, 22:26
Ok dzięki wielkie :-) głowę mam juz kwadratową a od forum się już uzależniłam
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
Dobry wieczór.
|
|
22-11-2017, 22:26
Ok dzięki wielkie :-) głowę mam juz kwadratową a od forum się już uzależniłam
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
22-11-2017, 22:33
Witaj Bubka i przy okazji witaj ary, ja też dzisiaj dołączyłam do forum i na dzień dobry otrzymałam kilka słów, które już bardzo mi pomogly, przy okazji, dziekuję Joasiu, mam nadzieję, że nie szkodzi, że w innym wątku.
22-11-2017, 22:36
Witaj Joanna82. Wsparcie to podstawa. Miłej lektury.
22-11-2017, 22:51
22-11-2017, 22:59
(22-11-2017, 22:33)Joanna82 napisał(a): Witaj Bubka i przy okazji witaj ary, ja też dzisiaj dołączyłam do forum i na dzień dobry otrzymałam kilka słów, które już bardzo mi pomogly, przy okazji, dziekuję Joasiu, mam nadzieję, że nie szkodzi, że w innym wątku. Witaj, czytaj forum a znajdziesz tych słów więcej
05-01-2018, 23:45
Hej. Wróciłam dzisiaj ze szpitala. We wtorek jade już odebrać leki. Z jednej strony się bardzo cieszę, że szybko się udało. Z drugiej jakoś się boje. Na dodatek moja prawa noga jest taka dziwna. Mówiłam o tym lekarce to powiedziała, że może to być przez to że miałam teraz mało ruchów. Mam taka nadzieję.
06-01-2018, 01:53
Poznałam Kobietę, ktora choruje prawie 30 lat. W programie jest już dobrych pare lat. Jest tak pozytywnie nastawiona do życia, potrafi śmiać się teraz z różnych sytuacji jakie ją kiedyś spotkały przez chorobę. Zarazila mnie tym optymizmem i mam nadzieję, że zarazi jeszcze niejedną osobę. I przede wszystkim udowadnia, że da się żyć jak każdy zdrowy człowiek.
I bardzo dobrze[emoji2] Bubka niech Cię skierują na rehabilitacje, mi się noga po 10 dniach masaży i ćwiczeń bardzo poprawiła, po rzucie jest trochę słabsza
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
08-01-2018, 11:14
U mnie z ta noga jest tak dziwnie. Po solu w listopadzie wszystko wróciło do normy. Teraz mam nogę taka zdretwiala. Dziwnie ja czuje, ale chodze normalnie. Ide dzisiaj do lekadza zobaczmy co powie. Mam nadzieję że obejdzie się bez szpitala.
10-01-2018, 07:04
Bubka i jakie wieści od lek
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|