Serbek
(Świeżo zarejestrowany)
*

Data rejestracji: 04-08-2026
Data urodzenia: Nie określono
Czas lokalny: 09-09-2026, godzina 14:43
Status: Offline

Informacje o Serbek
Ostatnia wizyta: 05-08-2026, 10:29
Razem postów: 0 (0 postów dziennie | 0 procent wszystkich postów)
Razem wątków: 0 (0 wątków dziennie | 0 procent wszystkich wątków)
Spędzony czas online: 15 Minut, 51 Sekund
Poleconych użytkowników: 0
Reputacja: 0 [Szczegóły]

Dane kontaktowe użytkownika Serbek
Strona domowa: https://funwarechiptuning.pl/mechanika-pojazdowa/

Dodatkowe informacje o Serbek
Miejscowość: Łódź
O sobie: Pracuję przy mechanice pojazdowej i chyba dlatego nawet poza godzinami pracy często czytam dyskusje o samochodach. Nie mam z tym problemu, bo lubię konkretne przykłady zamiast teorii. Najwięcej frajdy daje mi szukanie przyczyny dziwnych usterek, które na początku wyglądają na poważne, a później okazują się drobiazgiem. Bywa też odwrotnie i wtedy człowiek uczy się pokory. Po pracy odcinam się od garażu. Lubię gotować, szczególnie proste dania, a kiedy pogoda dopisuje, wybieram się na dłuższy spacer albo czytam kryminały. Znajomi śmieją się, że nawet podczas wyjazdów zwracam uwagę na dźwięk silników mijających aut, coś w tym jest. Na forum jestem głównie po to, żeby wymieniać doświadczenia i poznawać różne sposoby rozwiązywania problemów. Nie zawsze zgadzam się z popularnymi opiniami, ale chętnie dyskutuję, jeśli rozmowa opiera się na faktach. Każdy miał kiedyś pierwszą naprawę i każdy popełnił jakiś błąd, dlatego staram się podchodzić do nowych osób normalnie. Sam też ciągle trafiam na sytuacje, które potrafią mnie zaskoczyć.