| Informacje o Serbek |
| Dołączył: |
04-08-2026 |
| Ostatnia wizyta: |
05-08-2026, 10:29 |
| Razem postów: |
0 (0 postów dziennie | 0 procent wszystkich postów) |
| Razem wątków: |
0 (0 wątków dziennie | 0 procent wszystkich wątków) |
| Spędzony czas online: |
15 Minut, 51 Sekund |
| Poleconych użytkowników: |
0 |
| Reputacja: |
0
[Szczegóły] |
|
|
| Dodatkowe informacje o Serbek |
| Płeć: |
mężczyzna |
| Miejscowość: |
Łódź |
| O sobie: |
Pracuję przy mechanice pojazdowej i chyba dlatego nawet poza godzinami pracy często czytam dyskusje o samochodach. Nie mam z tym problemu, bo lubię konkretne przykłady zamiast teorii. Najwięcej frajdy daje mi szukanie przyczyny dziwnych usterek, które na początku wyglądają na poważne, a później okazują się drobiazgiem. Bywa też odwrotnie i wtedy człowiek uczy się pokory. Po pracy odcinam się od garażu. Lubię gotować, szczególnie proste dania, a kiedy pogoda dopisuje, wybieram się na dłuższy spacer albo czytam kryminały. Znajomi śmieją się, że nawet podczas wyjazdów zwracam uwagę na dźwięk silników mijających aut, coś w tym jest. Na forum jestem głównie po to, żeby wymieniać doświadczenia i poznawać różne sposoby rozwiązywania problemów. Nie zawsze zgadzam się z popularnymi opiniami, ale chętnie dyskutuję, jeśli rozmowa opiera się na faktach. Każdy miał kiedyś pierwszą naprawę i każdy popełnił jakiś błąd, dlatego staram się podchodzić do nowych osób normalnie. Sam też ciągle trafiam na sytuacje, które potrafią mnie zaskoczyć. |
|