Folron
(Świeżo zarejestrowany)
*

Data rejestracji: 01-09-2026
Data urodzenia: Nie określono
Czas lokalny: 09-09-2026, godzina 12:30
Status: Offline

Informacje o Folron
Ostatnia wizyta: 02-09-2026, 20:13
Razem postów: 0 (0 postów dziennie | 0 procent wszystkich postów)
Razem wątków: 0 (0 wątków dziennie | 0 procent wszystkich wątków)
Spędzony czas online: 19 Sekund
Poleconych użytkowników: 0
Reputacja: 0 [Szczegóły]

Dane kontaktowe użytkownika Folron
Strona domowa: https://eduzakup.pl/szkola

Dodatkowe informacje o Folron
Miejscowość: Kraków
O sobie: Pracuję jako koordynator ds. logistyki i zakupy dla placówek oświatowych to mój chleb powszedni. Każda szkoła wymaga porządnego zaplecza, więc zamawiam właściwie wszystko – od nowoczesnych tablic multimedialnych po meble do klas oraz sprzęt sportowy. Przez moje ręce przechodzą setki kosztorysów i doskonale wiem, jak budżetowe ograniczenia potrafią utrudnić sprawę. Na forum zarejestrowałem się z czystej ciekawości, by podglądać, jakie patenty na wyposażenie sprawdzają się u innych osób w branży. A co robię po godzinach? Odcinam się od papierów i wyciągam z piwnicy gitarę basową. Gram na niej w amatorskim zespole jazzowym z przyjaciółmi z lat szkolnych. Raz w tygodniu spotykamy się w naszej małej salce prób i improwizujemy przez parę godzin. Do tego interesuję się starym kinem noir i uwielbiam czytać kryminały z połowy XX wieku. Cieszę się, że znalazłem to miejsce, bo wreszcie mogę porozmawiać z ludźmi, którzy doskonale znają specyfikę tej pracy i wiedzą, z czym mierzymy się na co dzień.