Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
U mnie czwarta klasa. Aż się tego boję.
Odpowiedz
pomozcie jak usuwa sie swoje konto jak mam zamknac konto?
Odpowiedz
(02-09-2018, 19:36)vivi napisał(a): pomozcie jak usuwa sie swoje konto jak mam zamknac konto?

Napisz do Moderatorek. Usuną
Odpowiedz
Aki u nas 3 i komunia więc też wesoło
Odpowiedz
Komunia przeszła jakoś w miarę bezboleśnie. Nie było przesady w siedzeniu w kościele, próby zaczęły się dosłownie 3 tygodnie przed uroczystościa. Jak słuchałam co się wyprawia w innych parafiach to byłam przerażona. A tu proboszcz mile zaskoczył.
Odpowiedz
U mnie 2 klasa i dwóch przedszkolaków. Ja miałam iść od dzisiaj na praktyki i nie poszłam bo najpierw starszy miał gorączkę a teraz jak mu przeszło to młodszy dostał :/ mam nadzieję że chociaż córka się nie rozchoruje i ze mnie ominie bo od czasu kiedy biorę copaxone to łapię od dzieci dosłownie wszystko... W listopadzie mam kolejne praktyki ustalone więc muszę te do tego czasu zrobić...
Odpowiedz
(02-09-2018, 18:56)hela napisał(a): Walczę dzielnieUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Walcz walcz Hela. Siła i honor [emoji123][emoji6]

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

A właśnie! Tak sobie przypomniałam, że zapytać miałam... [emoji6]
Nie mogę znaleźć wątku a gubię się w szukaniu więc zapytam tu.
Napiszcie mi proszę, kto wystawia skierowanie na rehabilitację? Rodzinny może, czy jednak neurolog? I jak to zgłosić w pracy?
Jestem zielona w tym temacie. Pierwszy raz w życiu bym z tego skorzystała a mam szansę jechać w bardzo fajne miejsce.

Z góry dziękuję za odpowiedzi [emoji4]

Odpowiedz
Też o to dzisiaj pytałam. Wątek SENATORIUM- FORMALNOŚCI. Super opisal to baryla1969
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Nie mogę odnaleźć [emoji849]

Odpowiedz
(05-09-2018, 20:33)mpmarzena napisał(a): [quote="hela" pid='14974' dateline='1535907390']
Walczę dzielnieUśmiech

Walcz walcz Hela. Siła i honor [emoji123][emoji6]

Przyniosłam do domu pół apteki i walkę uważam za wygranąUśmiech

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości