Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
No nic, ja właśnie się rozkręciłem i usiadłem nad papierami w robocie. Do północy się może wyrobię.

Co do nastroju - umiarkowanie wkurzony.

Plus zmęczony po urlopie Oczko
Odpowiedz
(29-09-2018, 21:10)WorkBorg napisał(a): No nic, ja właśnie się rozkręciłem i usiadłem nad papierami w robocie. Do północy się może wyrobię.

Co do nastroju - umiarkowanie wkurzony.

Plus zmęczony po urlopie Oczko

To powodzenia Uśmiech  dasz rade a na poprawę humoru moze jakaś dobra kawka lub  herbatka, chwila resetu w miarę możliwości, potem kilka głębokich wdechów i do przodu Oczko
Odpowiedz
Do widzenia, dobranoc.
Odpowiedz
Gigi zdążyłam przytrzasnąć sobie palec i boli jak ch....a najgorsze że to prawa ręka i nie da się pracować
Odpowiedz
PrzejdzieUśmiech nikomu przytrzaśnięty palec jeszcze nie odpadł
Odpowiedz
(02-10-2018, 06:06)mufa napisał(a): Gigi zdążyłam przytrzasnąć sobie palec i boli jak ch....a najgorsze że to prawa ręka i nie da się pracować

Współczuje!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

(02-10-2018, 08:35)hela napisał(a): PrzejdzieUśmiech nikomu przytrzaśnięty palec jeszcze nie odpadł

Sam z siebie nie. Ale czasem tak się przytrzaśnie ze trzeba pomóc. Jestem okrutna.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Na razie biorę to na przetrzymanie i czekam aż opuchlizna zejdzie. Na wieczór przyłoże mascia z arniki i będę żyć. Ale ten dzień dla mnie jakiś pechowy, w robocie drzwi się na mnie rzuciły ale na szczęście mam orteze to nią walnęłam. Potem leciałam z pracy i nogą mi się podwinela. Normalnie poprawka ze mnie
Odpowiedz
Mufa zwolnij troszkę, bo krzywdę sobie zrobisz jeszcze większą ; )
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Wolałabym żeby mnie drzwi atakowały co rusz niż mieć taki bandżaj w pracy jaki mam od wczoraj, wczoraj jedna afera, dzisiaj poważny wypadek u podwykonawcy, podobno mamy się nie stresować....
Odpowiedz
A mnie zaatakowało przeziębienie. Od jutra do weekendu zostaję w domu. Grypa niewskazana Oczko.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości