(11-09-2021, 12:01)Dodka napisał(a): (08-09-2021, 19:02)Martek napisał(a): (08-09-2021, 17:29)klaudia26 napisał(a): Teraz dopiero zauważyłam ze miałaś rezonans angio. To jest badanie naczyń krwionośnych. Miałaś zwykły rezonans głowy też czy tylko angio?
Miałam tylko rezonans angio. Tak mi kazała zrobić neurolog. A powinnam zrobić zwykły rezonans?
Witam, a punkcji lędzwiowej nie zrobili? Ja am bardzo złe doświadczenie z polskimi neurologami. Od 2013 słyszałam ze za dobrze wyglądam I mnie po prostu olewali twierdząc że to na stres.W lutym tego roku osleplam całkiem na jedno oko I stwierdzili że mam pozagałkowe zapalenie nerwu. W szpitalu na neurologie nie nie przyjęli bo tylko udary przyjmowali. Po 2 dniach pojechałam do szpitala w Niemczech I lekarze byli w szoku że mnie nie przyjęli. Bylam w ostrym rzucie z niedowladem prawej strony. Po badaniach - 4 kartki a4 miałam terapię kortyzonem. Konsultacje w szpitalu charite w Berlinie (oddział dla pacjentów sm) I obecnie jestem na 3 terapi. Bo tak mnie w pl załatwili. Najważniejsze w tym trafić na dobrego lekarza !
Lekarze u których byłam, sugerowali że mam już nic więcej nie robić. Ja chyba jednak zrobię ponownie rezonans głowy i rdzenia, tylko nie wiem jakiej części. Byłam już u tyłu lekarzy i każdy mówi, ze zawroty to od otolitow a pozostałe objawy to ze stresu. Ogłupiec można. Zrobię co mogę na własną rękę. Zobaczymy, co z tego wyjdzie...