13-04-2022, 14:14
Tak tak te wirusy to potrafią nieźle namieszać
kurcze teraz czuję się naprawdę chooora :/
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
13-04-2022, 14:14
Tak tak te wirusy to potrafią nieźle namieszać
13-04-2022, 15:47
Lusia, nie czytaj za dużo ;-) młoda jesteś to nic Ci nie będzie i tej wersji się trzymajmy.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
13-04-2022, 20:46
Akinom ja już nie jestem taka młoda
niech Cię nie myli mój nick .. trochę bagażu już mam . Ale tak jak pisze ja jestem optymistka. Kiedyś byłam realistka a teraz optymistka cieszę się że mam zdrowe dzieci i tego mojego męża który mnie zechciał z tym moim wiecznym niezadowoleniem życiowym chyba jakieś siły wyższe w prezencie mi go dały . Chyba przeznaczenie istnieje ? Dobrze też się obudziłam bo te moje problemy które kiedyś miałam... Ojejujku Dziś wyszłam na spacer ze swoja ekipa schorowaną... Myślę że jakoś to będzie dzieci już lepsze humory mają więc najważniejsze
13-04-2022, 20:49
Ale wiecie co. Ten szał przedświąteczny to coś strasznego
ile tych ludzi wszędzie. Te kolejki.. a ja sądzę na tym swoim ogródku żeby już nie musieć jeździć po tych marketach. Rano 2 stopnie potem 19 eh... O co tutaj chodzi 2 lata temu mialam już piękna sałatę i rukolę
u mnie troche zamieszanie i z diagnoza i z leczeniem ...
Obecnie juz nie mam SM, a mam diagnoze 'nawracajace poprzeczne zapalenie rdzenia', ale i tak zalecane leczenie jest leczeniem stosowanym przy SM - leczenie Kesimpta ... Tez mam teraz 'problemy' z powodu diagnozy, bo musze czekac na decyzje Kasy Chorych czy pokryja koszty leczenia Kesimpta przez to ze nie mam SM, a jest to lek dopuszczony do leczenia SM, a nie poprzecznego zapalenia rdzenia ....
14-04-2022, 08:28
(13-04-2022, 21:25)Tosiia napisał(a): u mnie troche zamieszanie i z diagnoza i z leczeniem ...Współczuję zamieszania z lekiem. A na podstawie jakich badań wykluczono SM a stwierdzono nawracajace poprzeczne zapalenie rdzenia? Przyznam że nawet nie wiedziałam że jest odmiana nawracająca.
14-04-2022, 10:48
U mnie nastrój jest okropny. Piękna pogodę oglądam z okien szpitala... Za 3 miesiące mogę się znowu starać o dzidzie...
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
14-04-2022, 11:01
Ojeju Bubka jak mi przykro
aż mi łezka kręci się w oku . Trzymaj się mocno. Mam nadzieję że otrzymasz teraz ogrom wsparcia od najbliższych Ci osób... Twój Aniołek ma się już dobrze ale to nie zmienia faktu że życie jest niesprawiedliwe bo ludzie którzy na te dzieci nie zasługują mają ich całą armię, a ktoś kto naprawdę jest w stanie stworzyć dziecku odpowiednie warunki ...
14-04-2022, 11:13
Bubka przytulam Cię mocno
14-04-2022, 11:30
Dziękuję. Miałam puste jajo... Nie doszło do rozwinięcia zarodka
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|