Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Kciuk w dół 
Yasmina, piękny ogród. 

Co do szkoły to święta racja. Wiele osób traci szanse na robienie czegoś, co się lubi. Już teraz, w 7, 8 klasie musisz wiedzieć, co chcesz w życiu robić. I trzeba się mniej więcej ukierunkować. Wiele rzeczy jest w szkole bez sensu. Wiele rzeczy jest niepotrzebnych. Program jest przeladowany, a każdy przedmiot jest najważniejszy.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Yasmina, piękna ta przestrzeń trawiasto-leśna. Ja mieszkam w mieście, na szczęście bardziej na obrzeżach więc mam trochę przyrody za oknem. Ale centrum jest straszne. Wszędzie jakieś budynki stawiają, betony wylewają, albo kostki kładą. A trawę koszą ciągle. Ledwo odrośnie i już po niej. Wiem, dla alergików to lepiej. Ale ja, jako że mam też rodzinę na wsi i w wakacje często bywałam u dziadków, to mam chyba w genach takie coś, że wszelkie tereny zielone są dla mnie czymś pięknym.  Uśmiech
Odpowiedz
ja takze mialam spotkania z psychologiem online - co ok 4 - 6 tygodni i podobnie jak u Livii ustalalysmy kolejny termin w trakcie wizyty. Ja po diagnozie wybralam spotkania z osoba specjalizujaca sie w psychobiologii.

Musze wrocic do tych spotkan ...

Uśmiech
Odpowiedz
Stuk puk.. jakie plany na wakacje ? Macie jakieś ? Ja się trochę boje bo póki mam swoją kuchnię i swoje jedzenie objawy SM nie dają mi tak mocno popalić... A niedługo lecimy dalej sobie i ciekawe czy to był dobry pomysł z hotel i pełnym wyżywieniem. Czy znajdę tam coś dla siebie bezglutenowca bezmlecznego na diecie ketogenicznej ... Uf Uśmiech już się boje bo to jednak 14 dni.. trochę szaleństwo Uśmiech .
Na weekend zjadłam w restauracji i oczywiście jest efekt. Ja w wysypce Smutny Uśmiech
Odpowiedz
Znaleźć pracę, wyjechać na mazury, podlasie, w góry, na lubelszczyznę... no, to na wakacje. A, i jeszcze pojeździć rowerkiem z dziewczyną to tu... to tam... :-D
Odpowiedz
Fruu.. jaka branża ? W której szukasz pracy Uśmiech ja chcę w końcu wrócić do swojej starej tylko ten rynek ta inflacja tak mnie zniechęca Oczko ..
Odpowiedz
(30-05-2022, 22:46)fruu napisał(a): Znaleźć pracę, wyjechać na mazury, podlasie, w góry, na lubelszczyznę... no, to na wakacje. A, i jeszcze pojeździć rowerkiem z dziewczyną to tu... to tam... :-D

Moje strony Uśmiech ja z Chełma jestem, lubie przyjechać ale mieszkać już bym tam nie mogła. 
Trzymam kciuki! Nie wiem jaka branża ale polecam założenie profilu na Linkedin. Ja dostaje kilka ofert na miesiąc (dziś wpadla oferta z PayPal) ale pracy nie szukam. Jak masz dobry profil to rekruterzy sami będą się zgłaszać  Uśmiech
Odpowiedz
UDAŁO SIĘ!!! Wyciągnęliśmy dziecko z jedynki z matematyki. Ufff jaka ulga  Anioł Duży uśmiech Pomysł
Odpowiedz
(31-05-2022, 11:50)e-smka napisał(a): Hehe gratulacje Uśmiech

Dzięki  Duży uśmiech
Odpowiedz
Brawo dla córy. Tak trzymać
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości