Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Do lepszego to się człowiek bardzo szybko przyzwyczaja  Duży uśmiech
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Ludzie super. Brak temperatury ,dreszczy itp.
Odpowiedz
(20-04-2023, 20:56)Benita napisał(a): Właśnie dlatego czekać muszę do września bo wtedy pewnie rezonans.... zobaczymy, to prawda że dużo wygodniejsze jest robienie zastrzyku raz w miesiącu niż codziennie 2 tabletki, ja się już przyzwyczaiłam....ale do lepszego też się szybko przyzwyczaję  Duży uśmiech

Do kesimpty nie trzeba nowych zmian. Wystarczy,że masz pogorszenie np w badaniu. U mnie dr zmieniła ze wg na biegunki.
Odpowiedz
Temperatury w nocy nie było.Dzis potrzebowałam snu.Wiec tylko zmęczenie było.Tak można brać leki.
Odpowiedz
Odpoczynek bez względu na powód dobra sprawa  Duży uśmiech marzy mi się popołudniowa drzemka Duży uśmiech
Odpowiedz
(21-04-2023, 19:35)Benita napisał(a): Odpoczynek bez względu na powód dobra sprawa  Duży uśmiech marzy mi się popołudniowa drzemka Duży uśmiech

Choć do mnie za tydzień.  Duży uśmiech
Odpowiedz
Ojjj z miłą chęcią tylko kto moje dziecko młodsze ogarnie Duży uśmiech powiem wam że my to Smart dom mamy ... wszyscy wchodzą, rzucą albo coś zostawią ...a to w magiczny sposób znika Duży uśmiech dobrze że zaraz na działce będę chłopaki mi odpadną, sami sobie poradzą, navi i Smart dom wyłączony na kilka miesięcy  Duży uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
(22-04-2023, 08:20)Benita napisał(a): Ojjj z miłą chęcią tylko kto moje dziecko młodsze ogarnie Duży uśmiech powiem wam że my to Smart dom mamy ... wszyscy wchodzą, rzucą albo coś zostawią ...a to w magiczny sposób znika Duży uśmiech dobrze że zaraz na działce będę chłopaki mi odpadną, sami sobie poradzą, navi i Smart dom wyłączony na kilka miesięcy  Duży uśmiech Duży uśmiech
Choć z dziećmi. Moje się nimi zajmą  Duży uśmiech
Odpowiedz
(22-04-2023, 10:32)Orchidea ponownie napisał(a):
(22-04-2023, 08:20)Benita napisał(a): Ojjj z miłą chęcią tylko kto moje dziecko młodsze ogarnie Duży uśmiech powiem wam że my to Smart dom mamy ... wszyscy wchodzą, rzucą albo coś zostawią ...a to w magiczny sposób znika Duży uśmiech dobrze że zaraz na działce będę chłopaki mi odpadną, sami sobie poradzą, navi i Smart dom wyłączony na kilka miesięcy  Duży uśmiech Duży uśmiech
Choć z dziećmi. Moje się nimi zajmą  Duży uśmiech
Z chęcią a jak to takie kombo z opiekunami to zapraszam i do mnie  Duży uśmiech
Odpowiedz
ja dzis obudzilam sie dziwnie 'polamana' Smutny mam nadzieje, ze to tylko jednodniowe ... ze moze zle spalam
ale boli mnie wszystko! jakbym maraton przebiegla ... snu nie pamietam wiec nie wiem co sie w nocy dzialo =D

oby tylko to nie SM ...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości