Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tectifera..wasza opinia?
Kasia może spróbuj kawę dopiero po godzinie od tabletki? No i drugą szybciej niż do spania, a w międzyczasie poscik i co najmniej 2l wody. To się u mnie zmieniło i flashy nie mam, może coś pomoże  Oczko na zmęczenie spacer to już z Tossia obgadalam na prawdę wiem że ciężko jak najdzie cię to uczucie, ale to na prawdę daje energię na następne parę godzin. Najgorsze jest się położyć, potem jeszcze bardziej zmęczona jesteś  Oczko a Orchi na coś super na włosy działa
Odpowiedz
Czy też macie problemu z nogami, ale nie , że są słabe. Mam takie uczucia "łamania" jakby na zmianę pogody. Siedzę przy biurku i mam pokopaną całą ścianę, raz nogi wałkują pod biurkiem takie drewna rolki, raz leżą na półce od biurka. No dzisiaj kompletnie sobie nie radzę...
Odpowiedz
Ciężko powiedzieć z opisu nie wynika czy musisz nimi ruszać, że tak ścianę załatwiłaś? Czy coś innego? Moje też czasem się nadpobudliwe ruszają albo dziwnie je gnie, ale to podobno zespół nadpobudliwych nóg, neurolog może coś na to dać, ale ja unikam dodatkowej " chemia" mi często pomaga parę dni z żelazem dodatkowo łyknietym
Odpowiedz
Po ilu godzinach od wcięcia leku macie wysypkę lub zaczerwienienie twarzy, dekoltu lub innych części ciała??
Ja np poranną tabletkę biorę o 8.00 rano a o 14.00 mam wysypkę na rękach i nie wiem czy to przyczyna tabletek czy czego??
Odpowiedz
Poranną tabletkę biorę około 9.45. Flash (teraz już coraz rzadziej) pojawia się mniej więcej około 13.00.
Zaczerwienioną mam tylko twarz, spodycznie dekolt.
Odpowiedz
U mnie tym razem brak tabletkę biorę przy śniadaniu, roznie Duży uśmiech
Odpowiedz
(01-05-2023, 13:37)Agula123 napisał(a): Po ilu godzinach od wcięcia leku macie wysypkę lub zaczerwienienie twarzy, dekoltu lub innych części ciała??
Ja np poranną tabletkę biorę o 8.00 rano a o 14.00 mam wysypkę na rękach i nie wiem czy to przyczyna tabletek czy czego??

Ja też ostatnio mam wysypkę po tec. Biorę ok. 9.00 a flash i wysypka ok. 12 - 13.
Odpowiedz
Wczoraj miałam robione badania laboratoryjne i próby wątrobowe są ponad norme tj. Norma to 1-35 a ja mam 45
Czy to normalne że po 2 miesiącach brania leku są już takie zmiany? W sumie w ulotce jest zawarta taka informacja o skutkach ubocznych...więc sama nie wiem
Odpowiedz
(11-05-2023, 10:44)Agula123 napisał(a): Wczoraj miałam robione badania laboratoryjne i próby wątrobowe są ponad norme tj. Norma to 1-35 a ja mam 45
Czy to normalne że po 2 miesiącach brania leku są już takie zmiany?  W sumie w ulotce jest zawarta taka informacja o skutkach ubocznych...więc sama nie wiem

Dodatkowo boli mnie nerka  Niezdecydowany
Odpowiedz
Na watrobe biorę essentiale forte (jak bylo bardzo zle to dwa razy dziennie, teraz już raz) i ostropest plamisty rano, do śniadania. Wcześniej brałam heparegen, ale kiepsko dzialal.

Aaa, przestalam pozerac jablka.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości