Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 4.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tecfidera
(01-03-2023, 08:40)Akinom napisał(a):
(01-03-2023, 00:22)Benita napisał(a): Hej, ja też jestem nowa. Brałam tecfidere 4 lata potem 2 lata przerwy na ciążę i karmienie i zaczynam od nowa. Też mi się zdarzało czerwienic się po godzinie od wzięcia leku i miałam na początku problemy z żołądkiem ale covid pierwszy z tecfidera przeszłam jakoś a kolejne już nie były takie złe. Biorąc lek zmian nie było, po dwóch latach przerwy mam 2 nowe zmiany. Właśnie zaczynam od Duży uśmiech dawki 120mg dziennie przez tydzień, na razie super, ale też zmieniłam żywienie i stałe posty 16:8. Dajcie znać czy ktoś był u dr. Dąbrowskiej na reha i diecie , czy to działa czy nie. Pozdrawiam i witam

(27-02-2023, 15:02)Akinom napisał(a): Ja cale życie miałam piękne, długie i geste włosy. Teraz sa sztywne, liche i długość jak na załączonym obrazku.

A ja myślę że ładnemu we wszystkim ładnie  Serce
Dziękuję  Uśmiech

Ale czasami po prostu chciałabym mieć z powrotem moje włosy.

Alopexy polecam całym serduchem na włosy. P
Odpowiedz
(01-03-2023, 08:40)Akinom napisał(a):
(01-03-2023, 00:22)Benita napisał(a): Hej, ja też jestem nowa. Brałam tecfidere 4 lata potem 2 lata przerwy na ciążę i karmienie i zaczynam od nowa. Też mi się zdarzało czerwienic się po godzinie od wzięcia leku i miałam na początku problemy z żołądkiem ale covid pierwszy z tecfidera przeszłam jakoś a kolejne już nie były takie złe. Biorąc lek zmian nie było, po dwóch latach przerwy mam 2 nowe zmiany. Właśnie zaczynam od Duży uśmiech dawki 120mg dziennie przez tydzień, na razie super, ale też zmieniłam żywienie i stałe posty 16:8. Dajcie znać czy ktoś był u dr. Dąbrowskiej na reha i diecie , czy to działa czy nie. Pozdrawiam i witam

(27-02-2023, 15:02)Akinom napisał(a): Ja cale życie miałam piękne, długie i geste włosy. Teraz sa sztywne, liche i długość jak na załączonym obrazku.

A ja myślę że ładnemu we wszystkim ładnie  Serce
Dziękuję  Uśmiech

Ale czasami po prostu chciałabym mieć z powrotem moje włosy.
Z tego powodu też nie zdecydowałam się na inny lek. Lubię swoje włosy, ale za to siwe mam już od 18 bez farby teraz ani rusz Oczko

(01-03-2023, 14:27)e-smka napisał(a):
(01-03-2023, 00:22)Benita napisał(a): ... ale też zmieniłam żywienie i stałe posty 16:8.
Myślałam, że to się je 16h, a głoduje 8 h bo to by mi odpowiadało Duży uśmiech hahaha

Niestety nie, budda też praktykował takie jedzenie. Ale na poważnie to po kilku dniach jest spoko, nawet nie wiem kiedy czas zleci, bo od np 17 nie jem, ok 21 się kładę i potem śpię, mała nad ranem jak butlę kaszki wytrabi to dopiero nieraz o 10 wstaję i już po czasie.
Odpowiedz
Tecfidera 4.5 paczki
Oddam. Grodzisk Mazowiecki
Odpowiedz
(13-03-2023, 20:42)nadziejka napisał(a): Tecfidera 4.5 paczki
Oddam. Grodzisk Mazowie

Ja tak samo.
Oddam 3 i 3/4 paczki (każda na 14 dni).
Zawiercie (woj. śląskie)
Odpowiedz
Drugi rok brania potwierdzający działanie. W porównaniu z badaniem poprzednim obraz MR stabilny, nieliczne ogniska wykazują obniżony sygnał w sekwencji T1. ?
Odpowiedz
U mnie 5 lat bez niczego było, mam nadzieję że ty tu też za parę lat napiszesz że bez zmian. Oczko
Odpowiedz
Hej Wam.Ja na Kesimpcie już 2 iniekcja.Nic się nie dzieje. Po pierwszej instancji 37.7Druga spoko.Pozdrawiam.
Odpowiedz
Aż czuć entuzjazm w powietrzu  Duży uśmiech bardzo się cieszę że jesteś taka zadowolona
Odpowiedz
(21-04-2023, 19:40)Benita napisał(a): Aż czuć entuzjazm w powietrzu  Duży uśmiech bardzo się cieszę że jesteś taka zadowolona

Serce Serce Serce
Odpowiedz
(13-04-2023, 15:24)wyrwi napisał(a):
(13-03-2023, 20:42)nadziejka napisał(a): Tecfidera 4.5 paczki
Oddam. Grodzisk Mazowie

Ja tak samo.
Oddam 3 i 3/4 paczki (każda na 14 dni).
Zawiercie (woj. śląskie)

Witajcie,
ja podobnie. Poznań
Odpowiedz

Skocz do: