Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hej, prosze o pomoc
Cześć, nazywam sie Wojtek, mam 36 lat, od kilku lat mam niepokojące objawy, 6 lat temu zacząłem czuć dyskomfort w kroczu chwilowe bóle, myslalem ze to moze wątroba albo jakas przepuklina, zrobiłem wszystkie badania od badania krwi po rezonans, nic nie wyszlo, teraz doszły problemy z prostatą i układem moczowym, ponawiam mi sie często zapalenie prostatą i dróg moczowych, przez co mam problemy z erekcja i słabym libido, nie wykryto u mnie żadnego wirusa, dodatkowo podczas długiego siedzenia lub jazdy samochodem dretwieja mi nogi szczególnie jedna, moja babcia miala Stwardnienie rozsiane, wiec zacząłem sie niepokoić bo objawy mi wracają a urolog nie widzi za bardzo objawów urologicznych, czy moze mi ktos dać namiar do lekarza najlepiej z województwa lubelskiego do którego moglbym sie udać by zweryfikować czy to moze byc ta choroba. Z gory Dziękuję za odpowiedź i życzę duzo zdrowia
Odpowiedz
Cześć,
nie obstawiam SM ale lekarzem nie jestem. Na twoim miejscu zacząłbym od dobrego lekarza pierwszego kontaktu. On na pewno określi ścieżkę badań, która wykryje dolegliwość lub ciebie uspokoi.
Natomiast co do SM, to nie stwierdzono by było chorobą dziedziczną w klasycznym tego słowa znaczeniu.
Odpowiedz
(05-11-2025, 18:29)fruu napisał(a): Cześć,
nie obstawiam SM ale lekarzem nie jestem. Na twoim miejscu zacząłbym od dobrego lekarza pierwszego kontaktu. On na pewno określi ścieżkę badań, która wykryje dolegliwość lub ciebie uspokoi.
Natomiast co do SM, to nie stwierdzono by było chorobą dziedziczną w klasycznym tego słowa znaczeniu.

Dziękuję za odpowiedź, barfzo bym chciał zeby tak bylo
Odpowiedz
(05-11-2025, 16:50)Perezz napisał(a): Cześć, nazywam sie Wojtek, mam 36 lat, od kilku lat mam niepokojące objawy, 6 lat temu zacząłem czuć dyskomfort w kroczu chwilowe bóle, myslalem ze to moze wątroba albo jakas przepuklina, zrobiłem wszystkie badania od badania krwi po rezonans, nic nie wyszlo, teraz doszły problemy z prostatą i układem moczowym, ponawiam mi sie często zapalenie prostatą i dróg moczowych, przez co mam problemy z erekcja i słabym libido, nie wykryto u mnie żadnego wirusa, dodatkowo podczas długiego siedzenia lub jazdy samochodem dretwieja mi nogi szczególnie jedna, moja babcia miala Stwardnienie rozsiane, wiec zacząłem sie niepokoić bo objawy mi wracają a urolog nie widzi za bardzo objawów urologicznych, czy moze mi ktos dać namiar do lekarza najlepiej z województwa lubelskiego do którego moglbym sie udać by zweryfikować czy to moze byc ta choroba. Z gory Dziękuję za odpowiedź i życzę duzo zdrowia

Cześć Wojtek, bardzo zainteresował mnie twój wpis , ponieważ mam takie same objawy co Ty zaczeło się dosłownie od tego samego też bółe w kroczu w podbrzuszu ,stwierdzone zapalenie prostaty , które wraca co jakiś czas  z różnym nasileniem , do tego od 10 juz lat problemy z erekcją z każdym rokiem większe , zupełny brak libido , przeżyłem już naprawdę wielu pseudo lekarzy , którzy nie sa w stanie nic pomóc .Ja właśnie choruje na stwardnienie rozsiane , i nikt nie jest w stanie powiedzieć mi , czy te objawy są przyczyna stwardnienia ,czy maja inne pochodzenie.Mam 42 lata i chciałbym jeszcze trochę pokorzystać z życia , anie mogę nic robić
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości