Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ja też bym próbowała. Tego nam nikt nie odbierze. Zawsze warto próbować [emoji6]

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Awaria prądu. Zaczyna się jesień ekstra. Mam nauczkę. Miałam wczoraj pokserować dokumenty to mi się nie chciało. To teraz sobie pokrzyżowałam plany na dzień dzisiejszy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
U mnie była wczoraj w nocy, dziś strasznie wieje, najlepiej bym spać dalej poszła

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Do dupy. Mam skrócony urlop o 2 dni, przyjeżdża do nas "niezapowiedziana" kontrola w piątek i wszyscy mamy być w pracy. Ech.
Odpowiedz
Życie... ja mam taki kocioł w pracy że się zaczęłam przyzwyczajać do tego. Trochę smutne, trochę śmieszne
Odpowiedz
Jaka niezapowiedziana, taz się zapowiedzieli;-) ale współczuję wcześniejszego zakończenia urlopu. To swinst

Jaka niezapowiedziana, taz się zapowiedzieli;-) ale współczuję wcześniejszego zakończenia urlopu. To świństwo delikatnie rzecz ujmując.

Cosik mi się nagrzebalo i dwa razy poszła ta sama treść.
Odpowiedz
(24-09-2018, 08:58)WorkBorg napisał(a): Do dupy. Mam skrócony urlop o 2 dni, przyjeżdża do nas "niezapowiedziana" kontrola w piątek i wszyscy mamy być w pracy. Ech.

no fakt jakby się nie zapowiedzieli to by Cię może nie ściągnęli z urlopu Zły
Odpowiedz
Ściągnęli by, tylko bardzo szybkoOczko
Odpowiedz
(24-09-2018, 09:42)hela napisał(a): Ściągnęli by, tylko bardzo szybkoOczko

Oj tak.

"Jaka niezapowiedziana, taz się zapowiedzieli;-) ale współczuję wcześniejszego zakończenia urlopu. To świństwo delikatnie rzecz ujmując." - przecieki, przecieki Oczko Witamy w budżetówce.
Odpowiedz
Tak to już jest w tym kraju że urzędy muszą zapowiadać kontrole
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości