Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ja bym wypiła herbatę z lipy i poszła spać, niestety na ciężkie nogi nie pomoże

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Może odrobina rozciągania?
Odpowiedz
No właśnie co chwila ćwiczę jakieś dziwne pozyUśmiech już jest lepiejUśmiech

Odpowiedz
Ja od piątku z migreną- masakra. Dziś niestety już po lekach bo pracować trzeba. Pocieszam się że tylko 3 dni w tym tyg
Odpowiedz
A ja w srode jade na masaz ( odcinek ledzwiowy, posladki i nogi) licze ze jak zawsze przyniesie mi on ulge. Nogi nie beda juz takie „ zmeczone” . A ogolnie to comiesieczna damska dolegliwosc mnie dopadla wiec mam nastroj „ nie podchodź a najlepiej nie oddychaj bo robisz to za głośno” no to miłego poniedziałku.
Odpowiedz
WzajemnieUśmiech

Odpowiedz
Masaże są genialne, raz w tygodniu uczęszczam. Czuje się zawsze fenomenalnie przez kilka dni. Mocno polecam.
Odpowiedz
No i po masażu. Nogi jak nowe. Się czuje rewelacyjnie. Polecam. Jak problem macie z ciezkimi nogami, czujecie ze salabe. Mi na to wzmozone napiecie konczyn dolnych masaz od odcinka ledzwiowego przez pupe i do stop bardzo pomaga
Odpowiedz
Witam po letniej przerwie Oczko
Co prawda nie czytałam jeszcze większości postów z braku czasu ale teraz będzie go więcej.
Ja w międzyczasie miałam rezonans kontrolny i po drugim roku leczenia nie doszły żadne zmiany Oczko
Przynajmniej z sobą mam spokój bo u męża widać postępy Smutny
Widzę, że aktualnie piszecie o masażu i też mi się chyba uda na taki wybrać z tym, że jak się uda dostać do babki raz w miesiącu to będzie dobrze Oczko
Odpowiedz
Super że sm siedzi spokojnieUśmiech miło znów czytać posty od CiebieUśmiech

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości