Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ale dziś była piękna pogoda Oczko
Szkoda, że ja się przy tym wykończę Smutny oczywiście wypad z domu na wieś a tam czeka samochód do czyszczenia przed sprzrdażą ;( środek prawie zrobiłam ale wszystkiego nie dałam radyva teraz to już nic mi się nie chce Smutny
Ale mimo to pogoda super Oczko
Odpowiedz
Dzień superUśmiech ja się też wzięłam za wiosenne porządki, w domu, o samochodzie jeszcze nie myślę, ale ta piaskownica w środku już się prosi o odkurzanieOczko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Niestety największa piaskownica była na miejscu kierowcy Smutny
A w zamian w domu nic nie zdołałam zrobić bo przeciwbólowe średnio działają Oczko.
Grunt, że słoneczka wszyscy zażyliśmy Oczko
Odpowiedz
DokładnieUśmiech mi już się dziś nawet nie chce myślec o sprzątaniu samochodu, może za tydzieńOczko

Odpowiedz
(31-03-2019, 10:44)hela napisał(a): DokładnieUśmiech mi już się dziś nawet nie chce myślec o sprzątaniu samochodu, może za tydzieńOczko

Ja mam o tyle dobrze ze sprzataniem w aucie, że mąż to robi.
Uważa, że robi to lepiej.
Kłócić sie nię będę Język
Odpowiedz
Anka tu nie ma co się kłócić skoro robi to lepiej. Ja chyba zacznę dzieci przekonywać, że im to lepiej wychodzi Oczko

Słonko dalej ładnie świeci i dobrze, że niedziela to palcem nie ruszę Oczko
Odpowiedz
Witam w ten piękny dzień oby tak już zostało
Odpowiedz
Bosko owszem a nadal nie doleczona na antybiotyku, na dodatek od tego kaszlu i kataru boli mnie głowa i mi akurat dziekejsze słońce przeszkadza.
No ale wazne ze juz sie ladna pogoda robi!
Odpowiedz
(01-04-2019, 09:09)e-smka napisał(a): Ale mi się nic nie chce...   Ściana O matko Śpiący

Przytulanie zmiana czasu, człowiek też musi się przestawić
Odpowiedz
Mi po sobocie też nic się nie chce no ale cóż Smutny do roboty trzeba było wstać Smutny
co do zmiany czasu to u mnie bardzo się zmienił. Od dziś pracuję tylko 3,5 h dziennie i już dziś jak wróciłam to.zaczynam od odpoczynku a do roboty się wezmę jak w końcu odpocznę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości