Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
A może jakaś komora solna by pomogła, tez mam od tej pogody chyba wiecznie zatkany nos, nie kaszlę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
A ja mam pytanie z innej beczki. Czy mamy tu księgową/księgowego co rozlicza PIT-y?
Odpowiedz
Ja właśnie szukam doradcy bo już większość już zrobiłam ale nad jednym się zastanawiam Smutny Chociaż chyba już wiem o co kaman Oczko
Odpowiedz
Ależ jestem głupia Smutny
Za chiny nie mogę sobie przypomnieć czy w zeszłym miesiącu byłaam na badaniach przed wizytą u neurolog Smutny skierowania nie mogę znaleść Smutny pierwszy raz nie wiem czy byłam czy nie. Miesiąc temu mąż zaczął dostawać kroplówki i biegałam po akademii i coś mi świta, że biegając do budynku administracji chciałam zachaczyć o laboratorium Ale ogólnie nie pamiętam czy byłam czy nie. Oczko
Noż chyba zdolniejszej nie ma Uśmiech a w poniedziałek wizyta. Dobrze, że jutro i do piątku będę w UCK to muszę się dowiedzieć. ?
Odpowiedz
(09-04-2019, 22:33)sloneczko25 napisał(a): Ależ jestem głupia Smutny
Za chiny nie mogę sobie przypomnieć czy w zeszłym miesiącu byłaam na badaniach przed wizytą u neurolog Smutny skierowania nie mogę znaleść Smutny pierwszy raz nie wiem czy byłam czy nie. Miesiąc temu mąż zaczął dostawać kroplówki i biegałam po akademii i coś mi świta, że biegając do budynku administracji chciałam zachaczyć o laboratorium Ale ogólnie nie pamiętam czy byłam czy nie. Oczko
Noż chyba zdolniejszej nie ma Uśmiech a w poniedziałek wizyta. Dobrze, że jutro i do piątku będę w UCK to muszę się dowiedzieć. ?

Masz tyle na glowie ze nie miej do siebie pretensji ze czegos nie pamietasz.
Jade dzis do doktorka, nadl chora, wczoraj tak mnie zlapal kaszel ze az zwymiotowalam.
Pozniej znow jade do neurologa po tec.
Dziedzko tez chore.
Dzis dzien latany, kazdy lekarz w innym miescie, jeszcze zawiezc Matiego do babci, pozniej odwiezc ja do pracy.
Ehhhh
Odpowiedz
Krztusiec przeszlam.
Doktorek mowil ze juz od poczatku podejrzewal.
Teraz laryngolog, rtg klp, poradnia chorob zakaznych mnie czeka. Jestem ciekawa co mi teraz powie Neurolog jadę właśnie do szpitala
Odpowiedz
Daj znać jak się sprawy potoczyły. Dużo zdrowia.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(10-04-2019, 10:28)Anka napisał(a): Krztusiec przeszlam.
Doktorek mowil ze juz od poczatku podejrzewal.
Teraz laryngolog, rtg klp, poradnia chorob zakaznych mnie czeka. Jestem ciekawa co mi teraz powie Neurolog jadę właśnie do szpitala

Też chodzę do poradni chorób zakaznych, przez wątrobę, chociaż nie wiem czego pani dr jeszcze szuka, bo badania mam co raz to inne i wszystkie wyniki dobreOczko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
A ja zapomnialam w sumie w jakiej kolejnosci mam robic teraz te badania, jak powiedzial doktorek ze to krztusiec to na 20 min mozg mi sie z wrazenia wylaczyl
Odpowiedz
Anka zdrówka życzę.
A ja sobie siedzę w UCK po wyniki i zobaczę co tam miałam ostatnio Oczko
Jak coś to głupią będę udawać ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości