Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(10-04-2019, 10:59)Anka napisał(a): A ja zapomnialam w sumie w jakiej kolejnosci mam robic teraz te badania, jak powiedzial doktorek ze to krztusiec to na 20 min mozg mi sie z wrazenia wylaczyl

A to ma znaczenie? Wcześniej moze te gdzie się dłużej czeka na wynik.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(10-04-2019, 14:27)hela napisał(a):
(10-04-2019, 10:59)Anka napisał(a): A ja zapomnialam w sumie w jakiej kolejnosci mam robic teraz te badania, jak powiedzial doktorek ze to krztusiec to na 20 min mozg mi sie z wrazenia wylaczyl

A to ma znaczenie? Wcześniej moze te gdzie się dłużej czeka na wynik.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Weszlam niedawno do domu i w sumie w szpitalch nie odbieraja tel, Nie wiem jak sa czynne poradnie bi na stronie www zero info. Jutro sie dowiem jakie sa terminy
Odpowiedz
Anka no na pewno najpierw Rtg. A do poradni zapewne kolejki Smutny
Odpowiedz
(10-04-2019, 15:51)sloneczko25 napisał(a): Anka no na pewno najpierw Rtg. A do poradni zapewne kolejki Smutny

Jutro krew, przeciwciala na krztusca i mocz, no i jutro bede dzwonic, zobacze jakie kolejki. Laryngologa prywatnie moge zalatwic jakby czas oczekiwania trwal rok, bo to swieza sprawa w sumie. Ponoc jeszcze ze 12 tyg bede sie meczyc z tym kaszlem.
Odpowiedz
O matko Anka aż 12 tyg?!?!?!
Odpowiedz
No ponoc tak. Juz nie zarazam ale bede dlugo kaslac
Odpowiedz
Czyli masz ten sam znak rozpoznawczy co ja Oczko
Współczuję Smutny
Odpowiedz
Anka współczuję i wiem przez co przychodzisz pomimo, że u mnie inna przyczyna. Ja też mam problemy z kaszlem, zanim się dowiedziałam co mi jest, 2 miesiące się meczylam (3 serie antybiotykow, potem sterydy po których w końcu zaczęło się poprawiać)  , w tym 1,5 msc  na L4 bo nie byłam w stanie pracować,  tak źle się czułam. Myślałam,  że mi nigdy nie przejdzie aż w końcu trafiłam do pulmunologa i okazało się, że mam zaostrzenie astmy, która prawdopodobnie mam od wielu lat. Mialam często problemy z kaszlem ale nigdy bym nie pomyślała,  żeby z kaszlem i dusznosciami iść do lekarza.
Obecnie mam leki typowo na astme (wziewy + tabletki + lek dorazny w razie napadu astmy ) i czuje że w końcu wracam do siebie ale jeszcze muszę uważać na siebie bo nadal mam zaostrzenia przy różnych czynnikach je wywołujących. 
Takze SM i astma w czynnej fazie, niefajna sprawa ale grunt że jest, lepiej Oczko
  Takze kochani na przykładzie moim i Anki, jeżeli coś długo trwa i nie przechodzi warto to zdiagnozować.
Aniu dużo zdrowia życzę i dawaj znać jak u Ciebie sytuacja wyglądaUśmiech
Odpowiedz
Joanna wspolczuje!

Ciezko sie z Toba nie zgodzic, ja rzadko chorowalam ogolnie.
Ale nie leczylam sie nigdy na wlasna reke w przypdku przeizebienia itp.

Ja jak po dniu na tabl na gardlo nie wracalam do zdrowia to lekarz.

Warto isc do lekarza niz pozniej zalowac bo sa komplikacje
Odpowiedz
(10-04-2019, 19:39)Anka napisał(a): Joanna wspolczuje!

Ciezko sie z Toba nie zgodzic, ja rzadko chorowalam ogolnie.
Ale nie leczylam sie nigdy na wlasna reke w przypdku przeizebienia itp.

Ja jak po dniu na tabl na gardlo nie wracalam do zdrowia to lekarz.

Warto isc do lekarza niz pozniej zalowac bo sa komplikacje

Dokładnie Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości