24-04-2019, 23:13
Dwa dni w łóżku i formy brak 
Dzięki i posłucham się i jutro tylko lekarz drobne zakupy i dalej łóżko

Dzięki i posłucham się i jutro tylko lekarz drobne zakupy i dalej łóżko
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
24-04-2019, 23:13
Dwa dni w łóżku i formy brak
![]() Dzięki i posłucham się i jutro tylko lekarz drobne zakupy i dalej łóżko
25-04-2019, 13:28
Jenyyyy nie wiedziałam, że można aż tak się pocić. Spałam jak mumia w ręcznikach i całe mokre były. A jak dziwnie bardzo mrowiły mnie nogi, że stracha dostałam i stwierdziłam, że tym razem co do terminu zwolnienia nie będę dyskutować. Więc zostaje leżenie i koniec kropka.
25-04-2019, 16:00
(25-04-2019, 13:28)sloneczko25 napisał(a): Jenyyyy nie wiedziałam, że można aż tak się pocić. Spałam jak mumia w ręcznikach i całe mokre były. A jak dziwnie bardzo mrowiły mnie nogi, że stracha dostałam i stwierdziłam, że tym razem co do terminu zwolnienia nie będę dyskutować. Więc zostaje leżenie i koniec kropka. Dlaczego w recznikach? Nogi lepiej?
25-04-2019, 16:50
Ręczniki zbierają pot i łóżko jest suche
![]() Tak z nogami na szczęście lepiej i szczerze powiem, że pierwszy raz trochę się wystraszyłam Dziś jeszcze byłam u lekarza ale od jutra nie muszę się wychylać. wyniki mam totalnie kiepskie ale tym razem będę robiła badania aż na 100% będą dobre.
25-04-2019, 17:01
Dobrze że się poprawia
pal licho ręczniki te mrowienia to moze że za ciepło, jak mam za ciepło w nocy to tez nogi bardziej reagują i wywalam je spod kołdry Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
25-04-2019, 17:28
Hela nóżki mają jeszcze dodatkowo termoforek
![]() Przypuszczalnie to z napięcia bo przez dobrą godzinę mną telepało od temp. Ja co prawda często miewam np stany podgorączkowe ale jak nerki się odezwą to totalna klapa.
25-04-2019, 17:29
Szaleństwo, nie wiem czy bym wytrzymała z termoforem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
25-04-2019, 18:01
Hela ale ja mam zimne nóżki i przy nerkach lepiej je wygrzać. Tym bardziej, że jak się okazało tylko krtonal daje radę zbić temp. i tylko po ketonalu mniej mnie boli nerka - ale tyklo tak przez 5 h.
Ja tam lubię termoforek
25-04-2019, 19:14
Słoneczko jak Ci służy miej nawet dwa termoforki
Super że pomaga![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja w poniedziałek wielkanocny miałam atak kolki nerkowej chyba najgorszy w życiu we wtorek badania i dramat na szczęście po 2 nospach max i masie przeciwbólowych opuściło na razie.
A tymczasem dzisiaj z synkiem lezymy na chirurgii bo jutro zabieg przepukliny |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|