Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Dwa dni w łóżku i formy brak Oczko
Dzięki i posłucham się i jutro tylko lekarz drobne zakupy i dalej łóżko Oczko
Odpowiedz
Jenyyyy nie wiedziałam, że można aż tak się pocić. Spałam jak mumia w ręcznikach i całe mokre były. A jak dziwnie bardzo mrowiły mnie nogi, że stracha dostałam i stwierdziłam, że tym razem co do terminu zwolnienia nie będę dyskutować. Więc zostaje leżenie i koniec kropka. Oczko
Odpowiedz
(25-04-2019, 13:28)sloneczko25 napisał(a): Jenyyyy nie wiedziałam, że można aż tak się pocić. Spałam jak mumia w ręcznikach i całe mokre były. A jak dziwnie bardzo mrowiły mnie nogi, że stracha dostałam i stwierdziłam, że tym razem co do terminu zwolnienia nie będę dyskutować. Więc zostaje leżenie i koniec kropka. Oczko

Dlaczego w recznikach?
Nogi lepiej?
Odpowiedz
Ręczniki zbierają pot i łóżko jest suche Oczko
Tak z nogami na szczęście lepiej i szczerze powiem, że pierwszy raz trochę się wystraszyłam Oczko Dziś jeszcze byłam u lekarza ale od jutra nie muszę się wychylać. Oczko wyniki mam totalnie kiepskie ale tym razem będę robiła badania aż na 100% będą dobre.
Odpowiedz
Dobrze że się poprawiaUśmiech pal licho ręcznikiUśmiech te mrowienia to moze że za ciepło, jak mam za ciepło w nocy to tez nogi bardziej reagują i wywalam je spod kołdry

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Hela nóżki mają jeszcze dodatkowo termoforek Oczko
Przypuszczalnie to z napięcia bo przez dobrą godzinę mną telepało od temp.
Ja co prawda często miewam np stany podgorączkowe ale jak nerki się odezwą to totalna klapa. Smutny
Odpowiedz
Szaleństwo, nie wiem czy bym wytrzymała z termoforem.

Odpowiedz
Hela ale ja mam zimne nóżki i przy nerkach lepiej je wygrzać. Tym bardziej, że jak się okazało tylko krtonal daje radę zbić temp. i tylko po ketonalu mniej mnie boli nerka - ale tyklo tak przez 5 h.
Ja tam lubię termoforek Oczko
Odpowiedz
Słoneczko jak Ci służy miej nawet dwa termoforkiUśmiech Super że pomagaUśmiech

Odpowiedz
Ja w poniedziałek wielkanocny miałam atak kolki nerkowej chyba najgorszy w życiu we wtorek badania i dramat na szczęście po 2 nospach max i masie przeciwbólowych opuściło na razie.

A tymczasem dzisiaj z synkiem lezymy na chirurgii bo jutro zabieg przepukliny
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości