Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ależ miewam bóle głowy po tym moim chorowaniu z nerkami Smutny
ewidentnie po zjedzeniu czegoś tłustego ale już staram się nie jeść wszystkiego Smutny Jeszcze tak tabletki mnie nie załatwiły. Przykro przyznać ale starzeję się. W sumie żołądek mnie nawet nie boli ale na pewno ból głowy ma coś wspólnego z jedzeniem i chyba jeszcze mojego lekarza jeszcze odwiedzę. Ale dziś głowa boli nieziemsko Smutny
Odpowiedz
jak dzisiaj zdobyłem się na szczyt moich możliwości.i rowerkiem z pół godzinki. po płaskim i krótko ale jednak :-)
Jakaż to radość...
Odpowiedz
Ja dzień lenia drugi dzień trenuje, gardło przeszło, katar został. Oglądam Walking Dead, głupie to strasznie, ale z głębokich przemyśleń mam takie że jak się gorzej czuje to czasem z rana chodzę podobnie jak te zombiaki w tym filmieOczko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
A ja dzis znow spalam w ciagu dnia, mam nastroj do dupy- bez powodu.
Ogolnie potrzebuje zeby sie cieplo zrobilo bo mnie dobija juz wszystko- nie wiem czemu
Odpowiedz
(05-05-2019, 20:40)sloneczko25 napisał(a): Ależ miewam bóle głowy po tym moim chorowaniu z nerkami Smutny
ewidentnie po zjedzeniu czegoś tłustego ale już staram się nie jeść wszystkiego Smutny Jeszcze tak tabletki mnie nie załatwiły. Przykro przyznać ale starzeję się. W sumie żołądek mnie nawet nie boli ale na pewno ból głowy ma coś wspólnego z jedzeniem i chyba jeszcze mojego lekarza jeszcze odwiedzę. Ale dziś głowa boli nieziemsko Smutny

Słoneczko25 , tak, od żołądka głowa boli nieziemsko. Znam z własnego doświadczenia. 

Koniecznie udaj się do lekarza.
Odpowiedz
(06-05-2019, 08:35)Joanna napisał(a):
(05-05-2019, 20:40)sloneczko25 napisał(a): Ależ miewam bóle głowy po tym moim chorowaniu z nerkami Smutny

Słoneczko25 , tak, od żołądka głowa boli nieziemsko. Znam z własnego doświadczenia. 

Rozwincie temat dziewczyny. Bol glowy od jedzenia i zoladka?
Odpowiedz
(06-05-2019, 08:43)Anka napisał(a):
(06-05-2019, 08:35)Joanna napisał(a):

Rozwincie temat dziewczyny. Bol glowy od jedzenia i zoladka?
Tak, od żołądka może boleć głowa(sam żołądek nie zawsze boli ) . Bol potrafi być bardzo silny, dzieje się tak np. przy zatruciach pokarmowych i wtedy gdy jest podrażnienie,  (zapalenie) błony śluzowej żołądka. 
Sama osobiście się zmagam z tego typu problemami i już kilka razy na pogotowiu wyladowalam bo ból głowy był nie do zniesienia, pozostałe objawy typu niestrawność, wzdęcia itp są dla mnie do wytrzymania a ból głowy zawsze mam okropny, jak już mnie złapie tak konkretnie.
Odpowiedz
Anka jak głowa boli od żołądka to żadne leki nie pomogą - przynajmniej u mnie. Kiedyś głupia łyknęłam kompleks witamin na pusty żołądek i tak ze 4 godz z życia wzięte z bólu. U mnie może jeszcze wątroba się odzywa po lekach ale na jakiś czas muszę uważać bo przez gorączkę zjadłam w 3,5 dnia opakowanie ketanolu plus antybiotyk więc nue ma co się dziwić Smutny
Odpowiedz
(06-05-2019, 10:31)sloneczko25 napisał(a): Anka jak głowa boli od żołądka to żadne leki nie pomogą - przynajmniej u mnie. Kiedyś głupia łyknęłam kompleks witamin na pusty żołądek i tak ze 4 godz z życia wzięte z bólu. U mnie może jeszcze wątroba się odzywa po lekach ale na jakiś czas muszę uważać bo przez gorączkę zjadłam w 3,5 dnia opakowanie ketanolu plus antybiotyk więc nue ma co się dziwić Smutny

Zgadzam się z Tobą. Przy bolu głowy od żołądka leki przeciwbólowe na niewiele się zdaja.
Odpowiedz
Windy w szpitalu zajete. Weszlam schodami na neurologie na 7 pietro i nog nie czuje.
Masakra jakas, niby nie tak wysoko a wysilek mega az sie zaskoczylam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości