Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Beskid Żywiecki przede mną. I 4km pod górkę z plecakiem, w którym najcięższa jest nalewka z czarnej pożeczki. U celu moja ukochana Szczytkówka... dam radę :-D
Odpowiedz
Cześć wszystkim,

Dawno tutaj nie zaglądałam. W moim życiu bardzo dużo się ostatnio działo, miałam chłopaka z którym byłam przed diagnozą i po diagnozie bardzo długo, okazało się że myślał o rozstaniu jeszcze zanim zachorowałam, czyli przez kilka lat mnie okłamywał.. został ze mną bo byłoby świństwem gdyby mnie wtedy zostawił.. tak powiedział. Straciłam z nim mnóstwo czasu, ale podobno nic nie dzieje się bez powodu... Już z nim mieszkałam w jego miejscowości, bardzo daleko od mojego domu rodzinnego, ale o ślubie cisza, mieliśmy burzliwe momenty, raz się rozstaliśmy potem do siebie wróciliśmy i nadszedł czas że nagle stał się zupełnie inny, obcy jakiś, przestało mu zależeć, przestaliśmy spędzać ze sobą czas, on milczał, odkryłam że zaczął pisać z inną dziewczyną i jej więcej wyznał niż mi, rozstaliśmy się w końcu definitywnie... Byłam załamana, zła, w końcu się ogarnęłam...

Wróciłam do domu rodzinnego, znalazłam pracę i zaczęłam się z kimś spotykać, nadszedł czas że powiedziałam mu o swojej chorobie. Jak zareagował? Przytulił mnie. Rozmawialiśmy trochę ostatnio o jego wątpliwościach. Bardzo go lubię, ale nie wiem co będzie dalej... Udało mi się znaleźć pracę, także nie będę miała przerwy w życiu zawodowym, ale myślę też o rodzinie i o dzieciach.. a czas leci... Nie chcę nikogo obciążać swoją chorobą ale też nie chcę rezygnować z normalnego życia przez SM... Czasami się pocieszam że nie jest źle, przecież żyję! Zawsze mogło być gorzej. Tylko nie mogę się poddawać... A życie jest bardzo nieprzewidywalne.. Wszyscy naokoło tylko mówią, jesteś mądra, młoda i ładna, będzie dobrze..
Odpowiedz
HejUśmiech życie pisze różne scenariusze, oby do przodu, oby nowy związek okazał się udanyUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(22-06-2019, 10:39)hela napisał(a): HejUśmiech życie pisze różne scenariusze, oby do przodu, oby nowy związek okazał się udanyUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzięki hela, tak też sobie powtarzam... byle do przoduUśmiech  trochę mi lżej , dobrze jest się wygadać na forum...
Odpowiedz
Hej, ja też uważam że nic nie dzieje się bez przyczyny. To prawda, że czasem szkoda czasu straconego, ale lepiej, że to się skończyło i masz teraz szansę na naprawę kogoś naprawdę wartościowego
Odpowiedz
Mam nadzieję że się jakoś wszystko dobrze pouklada...

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Dobrze, że skończyłaś ten związek. Zobaczysz wszystko się teraz ułoży. Nabierzesz "nowej mocy", wiatru we włosy, motylki w brzuchu i będzie dobrze. Powodzenia
Odpowiedz
Dzięki Bubka [emoji6] nie jest łatwo, ale nie ma się co łamać.. Uśmiech

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Kupilismy z mezem dom. Jestesmy w trakcie malowania scian itp zeby odswiezyc troszke.
Malarze robia problemy itp, ja ciagle tam cos czyszcze i nie mam sily.
Jeszcze jak pomysle o pakowaniu i przewozeniu i rozpakowywaniu rzeczy to mi sie odechcewa
Wiem ze jak juz bedzie koniec tych tortur to bede dumna ze w koncu jestemy na swoim ale poki co napieta atmosfera
No i juz czuje sie taka zmeczona fizycznie
Odpowiedz
Przeprowadzka to najlepsza część Duży uśmiech . U mnie stan surowy jeszcze tyyle roboty.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości