Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 4.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tecfidera
Dziś dowiedziałam się, że choruję na stwardnienie rozsiane. Zaproponowano mi leczenie tabletkami Tecfidera. Czy uważacie, że te tabletki są dobre jako pierwszy lek?
Odpowiedz
(28-09-2019, 02:17)SM86 napisał(a): Dziś dowiedziałam się, że choruję na stwardnienie rozsiane. Zaproponowano mi leczenie tabletkami Tecfidera. Czy uważacie, że te tabletki są dobre jako pierwszy lek?

Oczywiście, to moje i nie tylko moje, pierwsze leki. Tec jest najnowszym i najskuteczniejszym lekiem dostępnym w programie. Ja się cieszyłam że zaproponowali mi od razu akurat tec.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
SM86 ja najpierw bralam Betaferon i strasznie zle znosilam leczenie
Po 9 mcach zmienili mi na Tecfidere
Mimo flashy to jednak cenie sobie wygode stosowanie tabletek
Mi akurat podczas kontrolnego mri doszly nowe zmiany ale zero rzutu, neuro mowil ze stosujemy lek dalej bo choroba nie postepuje
Odpowiedz
To super.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Świetny wybór
Odpowiedz
Hej, mam pytanie, bo raczej nigdy nie łykam przeciwbólowych i przeciwzapalnych dlatego nie pamiętam, które możemy brać przy Tec. Coś mi wlazło w bark i od kilku dni boli mięsień. Smaruję maścią rozgrzewającą, ale coś bym wzięła w tabletkach
Odpowiedz
W ulotce jest napisane że leków na Ibuprofenie nie powinnismy brać.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
O dzięki, zapytam w aptece co mają Uśmiech
Odpowiedz
(28-09-2019, 10:08)agica napisał(a): Hej, mam pytanie, bo raczej nigdy nie łykam przeciwbólowych i przeciwzapalnych dlatego nie pamiętam, które możemy brać przy Tec. Coś mi wlazło w bark i od kilku dni boli mięsień. Smaruję maścią rozgrzewającą, ale coś bym wzięła w tabletkach

Apap, ketonal ten bez recepty
Neuro mowil ze moge brac
Odpowiedz
(28-09-2019, 02:17)SM86 napisał(a): Dziś dowiedziałam się, że choruję na stwardnienie rozsiane. Zaproponowano mi leczenie tabletkami Tecfidera. Czy uważacie, że te tabletki są dobre jako pierwszy lek?

Tak tak tak
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości