Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Słoneczko super!
Bardzo się ciesze ze nie było problemów po drodze
Odpowiedz
SuperUśmiech w domu to zawsze się lepiej człowiek czujeUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Słoneczko super info
Odpowiedz
(02-03-2020, 22:53)sloneczko25 napisał(a): No i w końcu doczekaliśmy się. Mąż w domu a mi nogi z tyłka wypadają. Uśmiech Co prawda będzie ciężko bo to paskudne dziadostwo ale przynajmniej w domu.
Dużo siły i wytrwałości Oczko
Odpowiedz
Słoneczko, dasz radę. Kto jak nie Ty!!!
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Dasz radę
Odpowiedz
(04-03-2020, 09:27)e-smka napisał(a): Koronawirus w Polsce. Pierwszy przypadek potwierdzony...

Alkohol pomaga w zwalczaniu

Odpowiedz
Hela podobają mi się Twoje rady ale tego akurat zapasu se nie zrobiłam ?
Dziś jesteśmy po wizycie lekarki  i pielęgniarki z wentylacji i powiedziała że mąż lepiej wygląda niż w szpitalu no i oby tak dalej.
Tylko nie wiem gdzie upchnę  wszystkie kartony z zapasami bo jeszcze dojdzie żywienie PEG.
No i starszy syn musi przyzwyczaić się do traheo.

A o koronawirusie to największą panikę robi TV. Jak się ich słucha to aż bokiem wychodzi.
Odpowiedz
Też się śmiałem z robienia tych zapasów, do czasu aż u znajomych je zobaczyłem. Słoiki, puszki, kasze, woda. W zamrażalniku pieczywo. Szok! Aż się dziwię, że z moją silną potrzebą kontroli nie byłem dla nich wzorcem ;-D
Hela - na szczęście zapasy tego lekarstwa mam w piwnicy w lekkim nadmiarze ;-D
Odpowiedz
Też mam zapasy, gdyby człowiek nie musiał rano do pracy jechać można by się wziąść za profilaktykęOczko

Słoneczko masz racje, bardzo medialny ten wirus[emoji23][emoji23] a ludzi ogarnia panika, maski lakiernicze nawet wykupione [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości