Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Jestem po biopsji. Mam czekac 2 h w osobnym pokoju. Maz siedzi na korytarzu
Puszcza znieczulenie
Zaczyna bolec
A najgorsze ze Pani stwierdzila ze nie widzi guzka ze taki maly
Ale 3 razy sie wbila i powinna wszystko usunac
Odpowiedz
(17-03-2020, 19:50)agica napisał(a): A oki dziękuję. Spróbuję coś ogarnąć.
Zapytałam dr czy rezonans będzie planowo:
Możliwe ze sprawa się przesunie. Narazie my tez nie wiemy. U pani stan jest stabilny wiec myśle ze jak odroczony to nawet 2 miesiące to nic się nie stanie.

(18-03-2020, 11:40)Anka napisał(a): Jestem po biopsji. Mam czekac 2 h w osobnym pokoju. Maz siedzi na korytarzu
Puszcza znieczulenie
Zaczyna bolec
Trzymaj się Uśmiech
Odpowiedz
(18-03-2020, 11:40)Anka napisał(a): Jestem po biopsji. Mam czekac 2 h w osobnym pokoju. Maz siedzi na korytarzu
Puszcza znieczulenie
Zaczyna bolec
 Trzymaj sie Ania Przytulanie
Odpowiedz
Trzymaj się Aniu

Moja córcia zap płuc. Antybiotyk na 14 dni. Potem ja mam stwierdzić czy zdrowa. Paranoja.
Odpowiedz
Dobrze ze was lekarz przyjal
Ja nie moge zalatwic wizyty z synem
Prywatnie tez ciezko
Kata ma wodnisty pokasluje ale energii tyle ze by sie podzieli
Zdrowka zycze
Odpowiedz
Anka trzymam się.

A ja dziś zrezygnowałam z dodatkowej opieki z GOPS. I tak jest zalecenie z wentylacji żeby jak najbardziej u takich pacjentów ograniczyć kontakt. Była dziś lekarka która też pracuje w Copernikusie w Gdańsku i też nie gwarantuje, że za tydzień przyjdzie. Najgorzej to z dziećmi bo chętnie bym ich na podwórko pogoniła. Poszaleć z uparciuchami można A psychiatra pewnie by mnie nie przyjął Smutny
Odpowiedz
Audiloga miałem, aubagio też odebrałem. I tradycyjnie, jak co 3 miesiace zrobili mi badanie moczu i krwi. Jednak badania neurologicznego nie miałem. Wszystko szybko i bezproblemowo. Jedynie wejście do przychodni zostało zastawione dowma pielęgniarkami, stojącymi na pierwszej barykadzie :-)
Odpowiedz
Super!
Odpowiedz
no super :-)
szkada tylko, że mi lekarza rehabilitanta odwołali. ale innych powodów do narzekań nie mam, wię jest git :-D
Odpowiedz
(18-03-2020, 20:54)sloneczko25 napisał(a): Anka trzymam się.

A ja dziś zrezygnowałam z dodatkowej opieki z GOPS. I tak jest zalecenie z wentylacji żeby jak najbardziej u takich pacjentów ograniczyć kontakt. Była dziś lekarka która też pracuje w Copernikusie w Gdańsku i też nie gwarantuje, że za tydzień przyjdzie. Najgorzej to z dziećmi bo chętnie bym ich na podwórko pogoniła. Poszaleć z uparciuchami można A psychiatra pewnie by mnie nie przyjął Smutny

Dzieci to potrafią dać popalićUśmiech a kontakt to ograniczaj, bo to chyba o zapalenie płuc łatwo, jak człowiek jest leżący

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

(18-03-2020, 20:54)fruu napisał(a): Audiloga miałem, aubagio też odebrałem. I tradycyjnie, jak co 3 miesiace zrobili mi badanie moczu i krwi. Jednak badania neurologicznego nie miałem. Wszystko szybko i bezproblemowo. Jedynie wejście do przychodni zostało zastawione dowma pielęgniarkami, stojącymi na pierwszej barykadzie :-)

I te pielęgniarki co robią? Legitymują człowieka? Odpytują? Już lepiej by wzieli jakiś wolontariuszy do takich zajęć

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości