Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 4.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tecfidera
Hej Ludki [emoji846] odkryłam, jak nie mieć flash'ów [emoji28] a mianowicie 1 łyżeczka oleju lnianego przed Tec i voila [emoji1]

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(26-04-2021, 11:28)nadziejka napisał(a): Hej Ludki [emoji846] odkryłam, jak nie mieć flash'ów [emoji28] a mianowicie 1 łyżeczka oleju lnianego przed Tec i voila [emoji1]

Super. Ja nie mam już wcale flashow. Wszystko jedno co zjem. Za to włosów mi wyleciało masę i dalej lecą. Teraz już loxon max używam.
Odpowiedz
(26-04-2021, 12:51)Orchidea ponownie napisał(a):
(26-04-2021, 11:28)nadziejka napisał(a): Hej Ludki [emoji846] odkryłam, jak nie mieć flash'ów [emoji28] a mianowicie 1 łyżeczka oleju lnianego przed Tec i voila [emoji1]

Super. Ja nie mam już wcale flashow. Wszystko jedno co zjem. Za to włosów mi wyleciało masę i dalej lecą. Teraz już loxon max używam.
Ja na włosy biorę Vitapil, pomaga, tylko trzeba zaczekać na efekty. Kiedy teraz masz wizytę? A Doktor, co mówi na te włosy?

Odpowiedz
(26-04-2021, 12:51)Orchidea ponownie napisał(a): Za to włosów mi wyleciało masę i dalej lecą. Teraz już loxon max używam.

Mam ogromny problem z wypadaniem włosów i szukam konkretnego środka.
Orchi, jak długo uzywasz Loxon max?
Odpowiedz
Ja na włosy zastosowałam środek radykalny, a mianowicie ścięłam je na bardzo krótko i trzymałam takie krótkie około pół roku, aż na nowo się zagęściły. W tej chwili zapuszczam już od około pół roku i na razie nie zaczynają wypadać.
Odpowiedz
(26-04-2021, 13:33)Olaa napisał(a):
(26-04-2021, 12:51)Orchidea ponownie napisał(a): Za to włosów mi wyleciało masę i dalej lecą. Teraz już loxon max używam.

Mam ogromny problem z wypadaniem włosów i szukam konkretnego środka.
Orchi, jak długo uzywasz Loxon max?
Trzeci tydzień. Do tego wax. Przerobiłam wszystkie wcierki do włosów. Zobaczymy czy loxon da radę.
Odpowiedz
Czerwona buźka i dekolt dopadły i mnie. Powoli zaczyna mijać, ciepło na twarzy jak przy ognisku
Odpowiedz
Hej,

wczoraj wieczorem przyjęłam pierwszą tabletkę. Mam nadzieję, że będzie dobrze i jakieś większe dolegliwości mnie ominą..
Odpowiedz
AskaP, organizm się przyzwyczai, daj sobie czas, na pewno będzie dobrze :)
Odpowiedz
Nie jest tak źle Uśmiech kończę powoli trzeci tydzień. Na początkowej dawce, raz rozbolał mnie brzuch. Na całej, jak do tej pory nie boli, raz się zaczerwieniłam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości