Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ja to wiem, że jak już siądę na wózek, to nici z chodzenia, bo to będzie wygoda. Póki jakoś chodzę, wolę wózka nie próbować, a po prostu pewne osoby muszą pewne rzeczy zaakceptować, albo nie mamy ze sobą o czym rozmawiać. Nie muszę się do wszystkich dostosowywać i tyle. Jak ktoś tego nie rozumie - jego problem. Wózkiem też wszędzie nie dojadę. Psychicznie jestem na niego przygotowana. I mam chytry plan. Jak już życie zmusi mnie do wózka to kupie sobie mega szpilki i od czasu do czasu je będę zakładać :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Tak, trzeba bronić sie rękoma i nogami i czymkolwiek się da przed wózkiem, mam podobne zdanie jak Akinom, jak sie usiądzie to juz koniec. Slyszalam to tez wielokrotnie od lekarzy. Zrozumiałe jesli ktoś juz nie daje rady, ale poki co i poki ile wlezie trzeba łazikować, nawet w niewielkiej odległości i w ślimaczym tempie. Ja tez kibicuje Akinom, jestem pełna podziwu za upartość i spokój, Pozdrawiam serdecznie! Serce
Odpowiedz
Taaa, taka nasza akinomowa natura hahaha i barania też hahahaha A już dwa w jednym to tzw. masa krytyczna Duży uśmiech
Odpowiedz
Hurra, odebrałam po miesiącu oczekiwania moje okulary. Jak to jest cudownie widzieć wszystko wyraźnie!!!!!!
Odpowiedz
(21-07-2021, 13:36)Akinom napisał(a): Hurra, odebrałam po miesiącu oczekiwania moje okulary. Jak to jest cudownie widzieć wszystko wyraźnie!!!!!!

super! 

Zawstydzony
Odpowiedz
Pozdrawiam że Stegny.
Odpowiedz
To żeby się udało je zrealizować !!!
Odpowiedz
(23-07-2021, 07:29)e-smka napisał(a): Piątek, piąteczek, piątunio!!!! Duży uśmiech
Kto się cieszy?

Tylko dziś o 11 dermatolog a potem hop hop weekendzik!!!
Mam tyle planów że nie wiem czy mi czasu starczy Duży uśmiech

Dzięki, przegapiłem. Tak mi na tym ryneczku na Wolumenie było dzisiaj dziwnie. Już wiem czemu, myślałem, że to dopiero czwartek a tam tłumy :-D
Odpowiedz
(23-07-2021, 07:29)e-smka napisał(a): Piątek, piąteczek, piątunio!!!! Duży uśmiech
Kto się cieszy?

Tylko dziś o 11 dermatolog a potem hop hop weekendzik!!!
Mam tyle planów że nie wiem czy mi czasu starczy Duży uśmiech
Ja się cieszę, tym bardziej że właśnie dziś mam rocznicę ślubu Duży uśmiech /nie pytajcie którą/ Oczko Zdezorientowany
Nie mogę mieć żadnych planów, bo weekend będzie rodzinnie imprezowy Uśmiech . Chociaż nie - muszę opracować plan w jakiej kolejności wrzucać rzeczy na grilla, żeby ze wszystkim zdążyć Oczko Duży uśmiech
Odpowiedz
ja leniuchuję w ten weekend =D
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości