Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ja o urlopie nawet nie myślę w tym roku. Z resztą mój urlop, to zawsze była robota w domu albo przy aucie. Teraz to samo. Przez ostatni miesiąc nawet nie odpaliłem motocykla...W tygodniu do pracy, a soboty i niedziele walka w piwnicy z pozostałościami po węglu - odkurzanie, malowanie, kafelkowanie. 

Na ostatniej wizycie w poradni po leki rozmawiałem też z lekarzem o pogorszeniu nastroju. Wstyd się przyznać, ale dostałem "tabletki na poprawę humoru" - Aciprex. Ciekawe, czy coś pomogą. Łykam sobie od 3 tygodni.

Udanych urlopów życzę Wykrzyknik
Odpowiedz
Marcin , to zaden wstyd! Wstyd to jest sie wstydzić! Oczko

Ja tez już przebieram nogami na urlop i wyjazd do pl, jeszcze tydzien! Nie moge sie doczekać! To były bardzo długie 26 m-cy bez urlopu i bez Polski Serce
Odpowiedz
Marcin ja też kiedyś brałam aciprex. Mi pomógł tylko dawkę musieli mi zwiększyć bo początkowa była za mała Oczko

My w tym roku zdecydowaliśmy się na góry stołowe. Wyjeżdżamy w sobotę więc też już odliczam Oczko
Odpowiedz
Klaudia a długo musiałaś przyjmować aciprex?
Odpowiedz
Nie pamiętam dokładnie ale chyba około półtora roku go brałam.
Odpowiedz
Marcin ja od dawna Velax biorę. Wstydu nie odczuwam tylko ulgę. W Stegnie było tak fajnie....
Odpowiedz
Tak się wczoraj martwiłam o miejsce a wieczorem wszystko się ułożyło. W sobotę jadę na 7 dni na Mazury a później na 5 dni w Bieszczady. I mamy zarezerwowane już spanie. To jest najważniejsze.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
To super !!! A ja się dowiedziałam, że 9 września mam przedłużenie programu. Dobrze, że tam zadzwoniłam ustalić termin odebrania leków. I panią w sekretariacie oświeciło :-D
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(03-08-2021, 15:33)Akinom napisał(a): To super !!! A ja się dowiedziałam, że 9 września mam przedłużenie programu. Dobrze, że tam zadzwoniłam ustalić termin odebrania leków. I panią w sekretariacie oświeciło :-D
Super
Ja 30 września roczny RM.
Odpowiedz
Ja miałam w maju.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości