Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Tosiia, mam podobne odczucia. Tyle, że u mnie każdy zaszczepiony coś miał. No, bratowa skończyła na bólu ręki. Mam wrażenie, że szczepionka obudziła wszystkie ukryte stany zapalne.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
To tak jest, każdy organizm jest inny. Moja babcia jest zaszczepiona 2 dawkami i ani po pierwszej ani po drugiej nic jej nie było tak samo rodzice, ale niestety znajomy nie miał tyle szczęścia... młody, zdrowy, dbający o siebie dostał zawału i niestety nie ma go już z nami. W moim otoczeniu jest bardzo dużo osób, które miały dziwne objawy ale też jest dużo osób które dobrze zniosły szczepienie.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
I właśnie w takich sytuacjach człowiek zaczyna się zastanawiać...
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
E-smka, ale Akinom nikogo nie zniechęce swoimi wypowiedziami. Jesteśmy dorosłymi ludźmi i niech każdy podejmuje sam decyzję. Po to jest forum żeby każdy się mógł wypowiedzieć. Właśnie dlatego od początku wątku się nie odzywałam... zaraz byłabym okrzyknięta antyszczepionkowcem i najgorszą osobą bo nie dbam o bliskich i o wszystkich.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
E-semka, jakbyam była taka anty, to w życiu nie pozwoliła bym na to, żeby córkę zaszczepić. A w całej jej szkole zgłosiło się na szczepienie aż 10 osób. Powiedzmy że ileś tam zaszczepilo się w wakacje. Ale to i tak kropla w morzu. Już wszystkie pierwszaki i jedna 7 klasa są na kwarantannie.
Reputacja:
20
Bo mam prawo się bać i się boję. Z resztą nie tylko ja.